Niti su vakcine Vučićeve, niti ih je platio iz svog džepa

Tabloidi sprovode hajku na lidere opozicije koji su se vakcinisali nazivajući ih licemerima i lažovima

Ostavite komentar


  1. Vakcine nisu Vuciceve, ali su nabavljene iskljucivo Vucicevim prijateljstvom sa Putinom i Si Djipingom. Inace vakcine se tesko nabavljaju, ako niste znali.

    1. Dragi Gorane, po Hristu, po Svetoj Knjizi, postoje zapisi ,, da svako onaj koli se hvali svojim delima je najveci licemer,,
      Sve što uradiš ne hvali se jer je to najvece zlo. Nek tvoja dela procene drugi.

  2. Vakcine su narucene za gradjane Srbije i niko nikog ne pita da li je ili protiv neke stranke.

  3. Немојте да спинујете, овом приликом Драган Ђилас није критиковао председника Вучића као личност или као носиоца функције, већ је критиковао његов избор вакцине. Тврдио је да је одабрана вакцина непоуздана и опасна за живот и здравље, па онда пожурио да је прими. Узгред, имам утисак да ју је примио преко реда пошто ја још увек стрпљиво чекам позив иако сам се пријавио још пре 20 дана а старији сам и слабијег здравља од Ђиласа.

  4. Na čemu je Bakarec, nekada davno beše jedan od simpatičnijih Koštuničinih asistenata? On se izgleda nije na vreme pelcovao protiv besnila i evo nus pojava. I šta će sad – Đilasu da uskrate drugu dozu?! Urnebesna tragedija.

  5. Novčanu vrednost Vučićeve borbe protiv Kovida, nikada nećemo saznati. A morali bi, jer se služio našim novcem. Možemo samo da primetimo da su neki članovi kriznog štaba, baš u to vreme promenili vrlo skupe automobile, stanove i osvežili garderobu.

  6. Ne sporim, Vakcine nisu Vučićeve, ali ih je Srbija dobila zahvaljujući Vučićevim odnosima, naporima i dobroj državničkoj politici. Ništa od toga ne bi bilo da Djilas javno nije bio protiv vakcinacije. Govorio da je država nesposobna a sad daje izjavu kako je sve super organizovao. A sećam se posebno protiv ruske vakcine! Tad mu je to koristilo u javnosti, sam pao sam se ubio. A sad opet izgleda da plače u javnosti kao što je nedavno.

  7. Pa sta je drugo nego licemer koji ne veruje svojoj drzavi i kaze da su ovo neke druge vakcine a sad potrcao da se vakcinise.

  8. Niko ga ne napada,mediji samo prenose šta je rekao Đilas,a on jedno kaže a drugo radi. Ako ne veruje nek sam pogleda sboje izjave a i vi iz Danas-a isto

  9. Srbija je zadala domaci zadatak mnogo jacim i razvijenijim drzavama! A ti Dragane samo trabunjaj…

  10. Vucic me specijalno ne interesuje, ali slusati Djilasa … sramu nema granica, ali kako rece jedan francuski scenarisa kad su ga upitali kako se prepoznaaju budale? “ One se usudjuju na sve “ eto i djilas ali to nije tajna. Sa takvom druzbom sdasnja vlast moze mirno da spava.

    1. Djilas i ovi sto ga podrzavaju samo opoziciji stete. Svako obracanje javnosti gube po procenat. Trebalo bi vec jednom da se povuku u intetesu zdtave opozicije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.