Njuzmaks adrija: Član Belivukove grupe Miljković u iskazu tvrdio da se video sa Vulinom i Vučićem

Ostavite komentar


  1. Pa dajte pisite malo o tome da je Svetozar Vujacic deda Marka Miljkovica? Ovo mi bila bas frapantna informacija. To bar moze lako da se ispita Da li je tacno.?

  2. Za dvadeset eura kupuju celu Srbiju da cuti o njegovom kriminalu i otmicama imucnih Srba koji su morali placati otkup za svoje clanove porodice.E Srbiju sto moze neko da ponizi ali niko kao Vucic sigurno

  3. Iz svega sta se cuje u javnosti politika – kriminal vidi se da su ove ubice stasale pored ”nasih” politicara ?!

  4. Ne vjerujem
    Priča je namontirana I sinhronizovana isto pričaju
    Da je bilo tako ja mislim da ne bi ni dobili priliku da to kažu jer bi bili likvidirani.

  5. poligraf? ponovo? onaj Bugarski? Sto je proglasio da Mali govori istinu? dokle vise?

  6. NEKA KAZE KAD I GDE SU SE VIDELI MILJKOVIC I VUCIC,VREME I MESTO SASTANKA. TO REKLA KAZALA JE GLUPOST OD JEDNOG MAFIJASA KOJI ISPADE DA NEBRANI SEBE VEC PO NALOGU OPOZICIJE NAPADA VUCICA.NIJE BAS JASNO STA ON IMA OLAKSAVAJUCU OKOLNOST AKO SE VIDEO SA VUCICEM. KOJOM SE SADA POLITIKOM SLUZE MAFIJASI I PO CIJEM NALOGU I CIJI SU TO SMISLJENE NAMESTALJKE. SVE TO NEVREDU DOK NEKAZE GDE I KAD SE SREO SA VUCICEM I STA JE ON U KLANU DA BI SE VUCIC NALAZIO S’NJIM

  7. Vucic kako se poceo druzit i podrzavat dodika totalno je izgubio kompas.

  8. Pa zar još neko u ovoj zemlji veruje onoj ljudskoj nesreci od Vulina.

  9. Pa zašto neverovati Miljkoviću i Belivuku ako verujete Vučiću i Vulinu?

  10. Pa, svi su oni koliko do juče bili jedna složna familija, svi su oni bili članovi SNS-a – !!! – I taj Belivuk, i ta Hrkalović, a A. Vučić se morao i lkično složiti sa tim da baš ona, a vidimo kakva je, bude državni sekretar u MUP-u, i taj Nebojša Stefanović, pa i taj Vučić je član SNS-a, itd. Dakle, reč je o sukobima unutar jedne do juče složne SNS porodice… Eto u koliko kriminalizovanoj državi mi živimo… Užas.

  11. Samo za Cvijana nek priznaju i pola im je oprosteno…. ko je narucio, i sve vezano za njega…

  12. Zato su“ Šiptara i kuma“ eliminisali na vreme..mrtva usta ne govore.

Ostavite komentar


Društvo

Bio je napet i ljut: Zlatko Kokanović o razgovoru Aleksandra Vučića sa građanima u Malom Zvorniku 9

Bio je napet i ljut: Zlatko Kokanović o razgovoru Aleksandra Vučića sa građanima u Malom Zvorniku

Jedini pravi sagovornik Aleksandru Vučiću u Malom Zvorniku bila je Sanja Sakan, hemičarka, naučna radnica, bliska saradnica Dragane Đorđević, profesorke Hemijskog fakulteta i naučne savetnice Instituta za hemiju, tehnologiju i metalurgiju, koja je kod nas dolazila na teren i uzimala uzorke voda i zemljišta u Koreniti i Jadru, kaže za Danas Zlatko Kokanović, predsednik Udruženja "Ne damo Jadar" i jedan od inicijatora protesta u Beogradu "Rudnika neće biti".

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.