Njuzovci: Neka nam Lav Pajkić pošalje tekst da ga i doradimo

Građani obmanuti lažnom anketom TV Pink u kojoj se autori predstavljaju kao članovi ekipe Njuz.net

Ostavite komentar


  1. Pa ispali su glupi i neznalice a sve neki studenti i budući krem društva,mogu njuzovci da rade šta hoće ali je bruka otišla.Čujem Vajfert po naređenju Vučića štampa novčanicu od 12,500 dinara, a ideju i dizajn odradila Milena Barili ,jel ovo u stilu dnevnikovaca ili kako vestaša.

  2. Sa ovima iz opozicije redakcija njuza neće imati puno posla. Dovoljno su i sami smešni.

  3. A da li bi odgovori anketiranih bili drugačiji i smisleniji, da se predstavio kao aktivista SNS-a, pitanje je sad?! I šta je ovde sad važno, ko je stariji, kokoška ili jaje?!

  4. Ta deca sa skupa nisu ništa kriva. Kriva je škola koja im je poklonila petice i sa takvim znanjem ih poslala na fakultet. Kad sam ja išao u gimnaziju nisi smeo a da ne znaš za Nedeždu Petović, Uroša Predića, moravsku školu ili gotičku umetnost.

  5. Protest je bio u 18 h kada je skoro sumrak, a anketa je radjena u po bela dana. Iz aviona se vidi da je namesteno.

  6. Botovi prvi put napadaju danas, ne znaju šta je Njuz, ne znaju šta je satira. A kreiraju lažnu javnost!

  7. Sramotno od strane Lava Pajkića, obrukao je oca profesora i majku pisca, ovo mu Srbija neće oprostiti!

  8. У каквој су вези кршење Устава и закона Републике Србије распродајом Косова,Београда на води…, Сава мала, највећи дуг Србије у њеној историји,најнижа стопа раста бдп у региону,партијско запошљавање и рекет,гушење слобода медија , са било чијим одговором на било које питање Лава Пајкића ?

  9. I majka i otac su bili uvlakaci kod vlasti jos od Dragosa Kalajica. Bez umetnickih vrednosti ali egzibicionisti.

  10. Doticni mladi SNS-ovac je laganjem da radi anketu za Njuz samo dokazao da s pravom pripada SNSu tj. velikom drustvu obicnih lazova koji bi prodali i svoju rodenu. Ovaj tip zasluzuje nista drugo nego sazaljenje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.