NKD: Zašto Ministarstvo omladine diskriminiše mlade van Beograda?

Ostavite komentar


  1. Pogledajte malo bolje isti taj konkurs…ko su te organizacije koje su dobile sredstva?ko su ljudi koji ih vode?sve clanovi stranaka…Udovicicu se nize afera za aferom a ne odgovara ni za sta.

  2. Svi takvi i slični konkursi su način za isisavanje para iz budžeta od strane pojedinaca sa vlasti i njihovih partijskih prijatelja. To je diskriminacija u odnosu na sve nas ostale koji nismo partijski članovi niti vlasti niti opozicije. Zar nije diskriminacija i državna gradnja stanova za pripadnike policije i vojska koji će koštati 500 evra/m2 a njihova tržišna vrednost će biti mnogo veća. Zašto samo vojnici i policajci mogu da kupuju te stanove? Šta je sa doktorima, medicinskim osobljem, profesorima, vozačima, mladim sa sela, veterinarima i svim ostalim građanima Srbije? Zar to nije diskriminacija?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.