Noćas zapaljen automobil supruge gradonačelnika Zaječara Boška Ničića

Ostavite komentar


  1. E,to munjevito je meni sumnjivo,mozda se radi o samozapalenju kola koja nevole opoziciju.

  2. Neka se g.Ničić ne brine, samo ispred njihovog ulaza postavljene su dve kamere i to na zahtev njegove žene, to će, verujem, olakšati uvidjaj policiji.
    Bilo bi lepo ako bi se zabrinuo malo i za izgled te zgrade, kako unutra, tako i spolja. Zgrada u samom centru, raspada se bukvalno, neodržavana, a ispred dva, a nekad i više kučića zbrinuta u kućicama, pod pokroviteljstvom opet gospodje Ničić lično. Da je njihova cela zgrada, pa i da čovek razume, a ovako čuvati pse ispod terasa svojih komšija, bez da iko sme da se žali, to nema smisla. CENTAR GRADA, STAMBENA ZGRADA! A ponašaju se kao da je njihova privatna. Eto im kamere pa nek rešavaju slučaj.

  3. Stanuje u neposrednoj blizini „podstanara“.Izašao sam iz zgrade rano prepodne.Cela ulica,Kursulina,zatvorena za saobraćaj.Rotaciona svetla,policija,krimi tehničari (po novom forenzičari)u belim,zaštitnim kombinezonima…Rekao bi na prvu,ili se snima nova epizoda Mesto zločina,ili je u pitanju neko masovno ubistvo.A u stvari malo osmuđen beli audi da se bolje slaže uz prirodno preplanuli ten gradonačelnika.

  4. U pravu je, njegova dela govore u njemu…
    Samo je zabiravio kada je bio hapsen zbog muvanja sa cekovima, koliko se secam u Borskoj
    banci

  5. hahahahah neverovatno zasto meni i nama nisu zapalili automobile ?Dosao djavo po svoje….pitajte Nicica verovatno je jedini koji zna pravi razlog…..kakva slucajnost bas njegov auto hahahahaha

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.