Noćni red za testiranje na kovid u Zemunu

Ostavite komentar


  1. Ja sam jedanod onih na slici, na zalost nisam uspeo bilo sta da uradim jer mi se slosilo i morao sam kuci.
    Ali tolika doza bezobrazluka od strane medicinskih radnika i tolika neorganizovanost to je katastrofa, imam temperaturu a mozda nemam koronu i bukvalno sam morao da se guram sa mnogo onih joji imaju koronu gde neki nisu nosili ni zastitu.
    Ja mislim da ovo nije normalno

    1. Zdravstveni radnici koji ginu na poslu su krivi?? Sram Vas bilo? Mi nismo ljudi,ne razboljevamo se,nemamo porodice?? Mi smo krivi što se ne nose maske?

      1. Niko nije rekao da ne ginete na poslu,da nemate porodice…..Ali pojedinima fali ono malo ljudskosti prema bolesnim ljudima. Ne razumem da jedan med. radnik,pre svega humanista,moze grubim tonom da se obraca pacijentu kome je lose(da ne bude zabune,i obrnuto nije u redu).Neki od vas su sebi dali za pravo da krse Hipokratovu zakletvu.Sram Vas da bude,jer ste ocigledno jedan od takvih med. radnika.Zasto ste izabrali taj humani posao? Da bi mogli da pokazujute nadmoc nad nemocnima? Cast izuzecima,posebno sestrama koje rade po odeljenjima intenzivne nege.,ali je vise ovakvih kao Vi,sto su navikli da bleje po domovima zdravlja 6h radnog vremena,i jos nezadovoljne.

        1. Mislim da nije u redu da tako pricas sa medicinskim radnikom. Oni su najugrozeniji od svih i po 10-12 sati dnevno su iyloyeni riziku istresu. I nekad moraju da yovode red povecanim tonom. Da li je neko od nas dosao prijavio se da pomogne da predloyi da se napravi neki spisak ko je kad dosao nesto bilo sta.

  2. Proverite podatke pre nego sto ih objavite. Kovid ambulanta u Cara Dusana u Zemunu nije otvorena pre dva dana, ja sam se u toj ambulanti testirala u ponedeljak 29.06. u deset ujutru…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.