Nonić: Krivična prijava zbog okupljanja neonacista

Posle protestne šetnje u Nišu zbog napada nožem na studenta zbog toga što je nosio majicu sa antifašističkim natpisom

Ostavite komentar


  1. ali Niš ima jednog, brojem i slovima, upornog odbornika koji ne odustaje na ukazivanje problema i čovek nije član DSa. Nema potrebe da se gura DS u ovaj intervju da bi se videlo da postoje u Nišu. Potsetiću DSovce i Miladinovićku, tu gde je sada Bulatović do 2012.godine sedeo je Simonović, pa nije ništa preduzimao. Taj mandat je obeležen aferama, drskošću koju čak ni naprednjaci nemaju hrabrost da pokažu, a epilog je takav da nišlije ne podržavaju ovu vlast, ali kada vide DSovce te garniture na trgu odustaju od šetnje. Južne vesti, Zorica Miladinović, nema novinara koji će uspeti da proplakni niški DS i vrati ih u Nišu u fotelje. Mogla je Miladinovićka da intervijuiše Simonovićevu PRku koja isti posao radi i danas u kabinetu gradonačelnika. Taj kontinuitet je dovoljan za znak jednakosti, a nije ona usamljenik koji je preplivao iz DSa u SNS.
    Možda je vreme da podnose prijave protiv tužilaca koji ne reaguju na vesti, jer ne verujem da niko iz niškog OS nije video ovaj snimak. Njihova obaveza jeste reaguju i bez prijave, samo na osnovu saznanja koje imaju.

    1. Čoveče, nije ovde reč o DS_u, i ko je kome simpatičan! Niš je mesto gde se fašisti javno okupljaju i nekažnjeno laju!Osvestite se svi!

  2. U Nišu neonacisti?! Trebao je neko u tom gradu da ih nauči još u osnovnoj školi o toj temi, ali…Sad ih sve treba pokupiti, pa preko leta negde na neku njivu poslati, da fizički rade, da se okanu ćorava posla. Inače, sva krivica roditeljima i školama za ovakvu „ideologiju“ u Nišu.

  3. Policija i prepodobni politicari bi trebali da reaguju vec i na samo ime te opskurne grupe. Sluzba analitike svake policije na svetu zna da naci grupacije za svoje znakove i imena koriste brojevi vezane za abecedni redosled prvih slova nacistickih pozdrava kao i inicijala velikog vodje treceg rajha 88 18

  4. Kada Tompson digne ruku na koncertu u hrvatskoj, sva štampa u Srbiji je puna osuda. Kada se nešto slično (dizanje ruke) dogodi u Srbiji, onda nikom ništa, to su naši..

  5. Dajte bre pravite od nicega vesti, 5 klinaca dize ruku, videlo na filmu, i levu i desnu, ima crnu majicu i seta u sorcu i odmah su to neki fasisti.
    Vazno da vodja sekte izrabljuje ceo narod i on je BOGOM dan, a 5 klinaca nekome smeta.
    Da izboli su jednog koji je imao drukciju majicu, pa, bodu se posle svake utakmice partizanovci i zvezdasi, pa niko rec nije rekao, predsednik vodi cak i takvu politiku i poziva opozicuju na fer.
    O cemu se u srbiji gubi vreme, skoro kao u svedskoj.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.