„Sad sam došao, sledeći put ću za 10 godina“: Kako funkcioniše nova Beogradska autobuska stanica?

Ostavite komentar


  1. Te kulise koje su koštale kao kajgana Svetog Petra mogu da služe samo za snimanje SNS rijalitija…

  2. Ima li negde u svetu da su glavne stanice van centra grada? Mogli su da je premeste i u Suboticu. Da li je cilj da oni koji nisu iz Beograda što manje i što ređe dolaze?
    Hoće li biti još neka godina posle 2027? Da li posle 2027. godine i EXPO-a, za jednokratnu upotrebu, nastaje smak sveta?

  3. Domaća kafa 250 din??? Ejjj 22 jajca ću kupim bre, celo Vranje da jede i pa da im ostane!

  4. Bela jednobojna nakaza.

    Narod nesposoban da shvati da je sve jednobojno i belo,u Beogradskoj novogradnji postoje samo dva kolorita. Ceo svet nam se smeje!

  5. Imam utisak da na novu autobusku stanicu treba da se dodje dva sata pre polaska (kao po pravilu na aerodromu ).

  6. Ma genijalno,po opisu stanice dotičnog-vrlog novinara više autobusom ne treba dolaziti u Beograd,hvala na ,,lepom“ objašnjenju i pomoći.!?

  7. Nije njima do naroda i stanice nego da grade one zgradurine na vodi.Pokupili pare a jadan narod nek se lometa daleko od centra i bolnica pa nek pocrka u putu do bolnice.

  8. Većina ovog sveta i ne treba dalje od svoje kuće da putuje. Najveći problem je što stanica nije dovršena i ko zna kada će biti. Lokacija je logična. Gde ste se kod stare parkirali i stajali na blic? Ovde ima veliki parking samo treba da se plati kao u svakom velikom gradu. Inače je 4 km između stare i nove stanice

  9. Ovo je stravicno slusati,bitno da su cenovnik pica lepo izlozili koji je van pameti.Kako doci do stanice,bolje dronovima i direkno u bus a ne da se luta.Dok se sve obavi ode ti bus i cekaj,kisni do sledeceg polaska.Stvarno humano!

  10. Kakva sramota od stanice! Sad takoreći nemamo više ni autobusku ni železnučky stanicu. Ima li kraja našem propadanju? Dosad smo shvatili da smo svi ovde greška prirode, ali treba završiti s nama i ovom državom malo brže, jer ovo je surovo mučenje.

  11. Pratio sam jutros cerku na autobus na novoj stanici. I ostao kraci za 500 din. Toalet 100 din. Peronska karta 300 i dobro parking 100 din. Da li je ovo normalno….koja peronska karta koji WC bezobrazluk od troskova. Mrzi me dalje da pisem informacije daju neuniformisani nekulturni ljudi neobuceni za kontakte sa putnicima. mnogi toga ima da se tu uradi ovo je sve pocelo na divlje.

  12. Da je promašaj-jeste, ali još važnije pitanje je koliko je bratija iz SNS-a „maznula“ love za radove?

  13. Samo je pitanje kada će na red za rušenje doći fakulteti, jer ničemu ne služe, a nalaze se na baš atraktivnim lokacijama za naše maštovite investitore za „malo bolje sutra „?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.