Nova godina ponegde u Srbiji bez vatrometa: Koliki novac namenjen za pirotehniku će otići u ruke humanitarcima još se ne zna

Ostavite komentar


  1. Požarevac baca samo za vatromet 20000 e, a on ne vredi ni 2000e, valjda ima viška ih budžetu

  2. Vatromet je zabava za decu i njima sličnim. 1000+ godina stara atrakcija koja još uvek nekima nije dosadila. Samo je pametni ukidaju. Ostali poloticari hleba i igara za nas siromašne.

  3. Moj sin ima 2 godine i nikada do sada nije video vatromet jer je do sada bio premali. Planirali smo da mu to zadovoljstvo priredimo ove Nove godine ali, kako stoje stvari, izgleda da će za života ostati uskraćen za ovaj predivni dogadjaj. Važno da smo se rešili nečuvene buke, i trošenja novca koji je potrebniji životinjama. Moj sin baš i ne mora ikada da vidi vatromet. Šta će mu.

  4. Koliko baruta se potrosi za novu godinu, cudi me da tu kulu jos nisu digli u vazduh, medjutim to je samo pitanje vremena. Po matematickim modelima sto je veci broj ponavljanja nekog dogadjaja, to je veca verovatnoca da se pojavi ne/zeljeni ishod. Na zapadu ne smes plinsku bocu da uneses u stambenu zgradu, ovde kod nas vatromet u zgradi, na zgradi itd. cudo od naroda. Kad Veliki Vezir nesto hoce, to ce da se i uradi, kud puklo da puklo, a ako se nesto desi onda cemo da razmisljamo o pravilima ponasanja i da uvedemo neke mere, koje opet vaze privremeno, jer je kratka pamet.

  5. Da li može da se stane na put vatrometima vikendom u Beogradu?
    U ponoć počinje pucnjava kao da smo, ne daj bože, u Gazi

  6. Kao vlasnik psa na perferiji osrednjeg grada na severu Srbije smatram da je veći problem nekontrolisana upotreba pirotehničkih sredstava(petardi) u vremenskom periodu od 15.12. Do 15.01.

Ostavite komentar


Društvo

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice 10

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice

Specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je da je danas intervjuisana ministarka pravde Aljbulena Hadžiju, sa ciljem da razjasni njenu izjavu datu TV Dukađini, u emisiji "Debat plus" od 02.07.2024. godine u vezi sa mogućim sastancima i razgovorima sa tužiocima i sudijama za određene slučajeve, kao i njen post na društvenoj mreži Fejsbuk od 20.07.2024. godine u vezi sa bekstvima koja su se desila iz kosovskih zatvora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.