U Skupštini opštine Kraljevo registrovana je nova odbornička grupa Pokret za Kraljevo u koju je ušlo pet nekadašnjih članova Srpske radikalne stranke i jedan odbornik Demokratske stranke Srbije. Pokret za Kraljevo je u oktobru osnovao bivši savezni poslanik DSS Ljubiša Jovašević, koji je prethodnog meseca napustio tu stranku.

U Skupštini opštine Kraljevo registrovana je nova odbornička grupa Pokret za Kraljevo u koju je ušlo pet nekadašnjih članova Srpske radikalne stranke i jedan odbornik Demokratske stranke Srbije. Pokret za Kraljevo je u oktobru osnovao bivši savezni poslanik DSS Ljubiša Jovašević, koji je prethodnog meseca napustio tu stranku. Šef odborničke grupe Pokret za Kraljevo je Ivan Damljanović, a članovi su odbornici Gojko Erac, Blagoje Bešević, Srećko Banjanac, Vojislav Janićijević i Snežana Vujović, koja je bila u DSS. Bivši članovi odborničke grupe Srpske radikalne stranke, koji su u junu napustili ovu stranku sebe su u kraljevačkom parlamentu nazivali „slobodni radikali“.
Predsednik Skupštine opštine Kraljevo Dejan Milović (DSS) obavestio je odbornike da je i član Srpske radikalne stranke Predrag Fakin prešao u odborničku grupu DSS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari