Nova opasna dečja igra na čačanskim ulicama

Ostavite komentar


  1. Da je „sve“ na roditeljima, sigurno ne bi bilo tako – izazivanje nasilničkog ponašanja najviše dolazi iz medija koje vlast podržava, a i sama policija se služi prekomernom silom, ni ne pada im na pamet da obiđu škole, porade na sopstvenom imidžu i na lep način se obrate deci i spreče ovakve stvari.

  2. Pa zar na ovu skupoću?! 🙂 Sve nešto u rukavicama… E da je vreme kô onomad da izađe komšija i nalupa im šljage, ne bi im više padalo na pamet da ugrožavaju tuđe živote.

  3. Zakon dozvoljava deci u Srbiji da rade sta god hoce,nekaznjeno jer su krivicno neodgovorni do 14 godine zivota, a od 14 godine do 18 godine sudovi i zakon su jako blagonakloni prema maloletnicima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.