Nova.rs: Platili oglas s pozivom na linč novinarke Ane Lalić

Ostavite komentar


  1. Samo u poremecenom sistemu neprijatelj moze biti neko ko ukazuje na greske i propuste, a onaj ko preti, kukavicki skriveno, da sebe smatra za zastitnika drzavnih intetesa. U stvari je zastitnik svojih interesa, problem je u tome sto se takvi identifikuju sa drzavom. Umesto da drzava bude sinergija svih pojedinaca imamo tiraniju pojedinaca koji su sebe identifikovsli sa drzavom, jer svoj identitet nemaju ili je pogan da beze od njega.

  2. Koliko se sećam i na ovom portalu je u komentarima bilo vređanja i ptretnji u smislu da NJU treba proterati PREKO DUNAVA! Takođe je i za gospođicu Popović zbog pesme BAGRA od strane botova traženo proterivanje preko dunava! Moram i ovde da kažem da je jadna zemlja koja u jednoj pesmi i jednom novinarskom članku vidi opasnost po sebe@

  3. A što je lagala? Da li Norbert, Sabahudin ili bilo ko drugi od NDNV-ovaca može da odgovori? A efemizam za laganje: „pisanje na relevantan način o nekoj temi“ je da ti se pripovraća! A, da, ako je zastupa (lažni) „dr“ Beljanski, onda je u redu…

  4. Ludnica je kanda otvorena ostala. Mozemo da imamo razlicite politicke afinitete, ali NIKADA, NIKADA, se ne smemo mrzeti i vredjati. A kamoli objavljivati ovakve oglase i osude.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.