Nova S: Tužilaštvo otvara predmet o podvođenju maloletnica u Jagodini

Ostavite komentar


  1. Ovo bi trebalo da preuzme neko drugo tužilaštvo, jer je Palmin uticaj u Jagodini sigurno veliki. Uvek poštujem to da je neko nevin dok se ne dokaže suprotno, ali treba preduzeti sve, kako bi se istraga obavljala nesmetano. Mogu ja da ne volim ili volim opoziciju ili vlast, ali za ovakve stvari, ako se dokažu, ne bih imao milosti.

    1. Podrzavam i slazem se stavom. Stvar je isuvise osetljiva za bilo kakvo spinovanje.

  2. I sad će isti oni policajci što su kao p**de okretali glave pred Marinikom sprovesti profesionalnu i nezavisnu istragu protiv Palme? Da, da. Kad bi se gađali tramvajima…
    To nezavisno i nepristrasno tužilaštvo u Jagodini, na koje Palma nema ama baš nikakvog uticaja, doći će do zaključka da su te bezobrazne maloletnice drsko nasrtale na Palmu i da u stvari jadni Palma nije mogao od njih da se odbrani koliko su bile navalentne!

  3. Više javno tužilaštvo u Jagodini. Palmini ljudi. Nema od toga ništa. Ponovo farsa. Znam kako funkcioniše provincija. Glavni šerif radi za Velikog gazdu i svi su sa svima povezani. Ako im zasmetaš pošalju nekog kriminalca da ti razbije glavu ili ne daj Bože još nešto gore.

  4. Cirkus ponovo radi u Jagodini. Ovo je vest od juce.Ajde da vidimo sta ima novo danas. Sve bolja od bolje vesti.

  5. Pa treba ispitati pa konacno ko laze u zatvor. Ili Palma ili Marinka. Dosta je vise trovanja ovog naroda.

Ostavite komentar


Društvo

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice 9

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice

Specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je da je danas intervjuisana ministarka pravde Aljbulena Hadžiju, sa ciljem da razjasni njenu izjavu datu TV Dukađini, u emisiji "Debat plus" od 02.07.2024. godine u vezi sa mogućim sastancima i razgovorima sa tužiocima i sudijama za određene slučajeve, kao i njen post na društvenoj mreži Fejsbuk od 20.07.2024. godine u vezi sa bekstvima koja su se desila iz kosovskih zatvora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.