Nova usluga MUP-a na portalu eUprave – „Zamena vozačke dozvole“

Ostavite komentar


  1. Lepo, ali šta kad uz zahtev za za zamenu vozačke treba podneti još i određena dodatna dokumenta?
    Na primer, vozači stariji od 65 godina produžavaju dozvolu na svakih 5 godina i svaki put treba da uz zahtev pokažu i lekarsko uverenje od medicine rada da nemaju zdravstvenih smetnji da voze.

    1. Vozacima preko 65 godina lekarsko uverenje zdrabstvena ustanova moze dostavljati elektronski MUPU

      1. Imam preko 65 godina, Vozačka dozvola mi ističe 21 aprila ove godine. Obavio sam lekarski pregled i dobio uverenje da mi se vozačka dozvola produžava narednih 5 godina. Kaja je procedura za dobijanje produženje vozačke dozvole?
        Zahvaljujem

  2. Да ли преко тог портала могу да извршим и лекарски преглед, кад ми истекне важност дозволе, а имам преко 65 година?

  3. Ne razumem šta znaci zamena? Da li to znači produženje važenja vozačke dozvole, ili ne?

  4. NE RADI naravno! 31 mart 2021, od pocetka pokusavam ali ne radi. Koga folirate???

  5. Zelim da produzim vozacku dozvolu koja istice za manje od 30 dana. Platio sam taksu online putem portala e Uplata. Instalirao sam app elektronskog potoisa sa eUprave. Provera ove app izvrsena uspesno na portalu eUprave.
    Ulogovao sam se u sistem eUprave. Na trecoj strani usluge za produzetak VD dobijam poruku: Није вам омогућено извршење ове услуге електронским путем, молимо вас да се обратите надлежној полицијској станици!
    Kao i vecina stvari u nasoj jadnoj zemlji, sve je samo sminka. Kod nas je sve po principu „kako mali Perica zamislja … „. Spolja gladac, unutra jadac.

  6. NE RADI. Pokusavam bezuspesno nekoliko dana. Imam vazeci digitalni Halcom potpis sa kojim potpisujem uredno na drugim portalima, ali na eupravi dodje do poslednjeg koraka i dugme POTPISI ne radi.. izbacuje javascript.void. Pisao sam im, cekam odgovor. Smesni su!

    1. Isti problem se i meni javio. Kada sam pokusao da pokrenem uslugu dobijem odgovor Niste ulogovani.

      Kada sam posao da posaljem mail na kontakt adresu dobio sam Bad request tako da ne mogu ni da prijavim problem. Kontakt telefona nema.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.