Nova zgrada FON-a polovinom novembra

Ostavite komentar


  1. FON je fakultet na kome je Siniša Mali izradio i branio svoj doktorat, koji je kasnije proglašen plagijatom. Sramno ponašanje FON-a tokom čitavog postupka utvrđivanja plagijata.

    1. Zato i dobijaju novu zgradu a naš prestižni ETF, sa SI smerom, Građevinski fakultet i Arhitektonski se guraju u jednoj zgradi i čekaju već 50 godina da dobiju svoje zgrade. Sramota.

  2. Izgradnja nove zgrade FON-a u 90 godina starom, javnom parku u kome je na osnovu Planskih dokumenata Beograda iz 2016. godine zabranjena izgradnja, samo je jedan u nizu protivzakonitog ponašanja ove vlasti, za koju je bačen novac Evropske investicione banke. Zbog toga će jednoga dana ta zgrada biti srušena, a oni koji su to omogućili i krivično odgovarati, uzimajući u obzir odredbe Zakona o planiranju i izgradnji koje se odnose na izradu planskih dokumenata, i činjenicu da se propisi donose u cilju zadovoljenja javnog interesa, a ne na osnovu zahteva pojedinaca bliskih vlasti.

  3. FON je izmišljen da se komunistički kadrovi obbrazuju za dieektore,Megatrend 70 tih.Profesor Branko Lazarević je najzaslužniji što je uveo informatku i digao nivo u toj branši fakultetu. a deo koji se odnosi na organizacione nauke i dalje je nivo kakvi su privatni menadžment fakulteti.

  4. Zato i dobijaju novu zgradu a naš prestižni ETF, sa SI smerom, Građevinski fakultet i Arhitektonski se guraju u jednoj zgradi i čekaju već 50 godina da dobiju svoje zgrade. Sramota.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.