Novac koji se daje Zvezdi i Partizanu preusmeriti na lečenje dece

Rezultati ankete

Ostavite komentar


  1. da ..ali ne samo to ,rijaliti lovu preusmeriti,pare iz NVO,takodje,zabraniti skupove i sve pare preusmeriti…tek tada bice bolje

  2. Zasto patriote niste novac za stranke ,predlozili za lecenje dece? To vam nepada na pamet, samo da vi imate komfor. Ako nemate druge ideje manite se jeftine demagogije.

    1. Vas komentar je „ziva istina“ jer kad god je neko dete bolesno prave se humanitarne akcije i narod leci tu decu pa i odrasle pacijente, a gde su pare iz budzeta planirane za svrhu lecenja, sta se radi u ministarstvu zdravlja, kad pacijenti po bolnicama sve kupuju sami i bolesne i operisane otpustaju ih za tri do cetiri dana, pa kuda idu te pare, pa eto sada saznah NA FUDBAL.

  3. Znaci da je sedam posto ispitanika glasalo da su preci raspali fudbalski klubovi nego deca-nismo mi normalan narod

  4. Domaći fudbal bojkotujem od 90-ih. Nemam razumevanja za bacanje gomile novca na hohštaplere i nameštene rezultate.
    Pravda za bolesnu decu !

  5. Ovo je cista demagogija i spinovanje javnosti. Ja uopste ne opravdavam ni Zvezdu ni Partizan al problem je u njihovoj organizaciji,koje drzava mora da iskontrolise i pronalazenju rjesenja kroz sto bolju privatizaciju. Jer Vi ne spominjete koliko dece nije na ulici vec treniraju,uce i rade u pionirskoj i omladinskoj skoli Partizana i Zvezde. A valjda i drzava ima nesto od rezultata i para koje zarade ova dva kluba u Evropi. Tako da bi bilo dobro da pisete o realnim problemima,a ne da koristite realnu muku svih ljudi kad je zdravlje u pitanju,pogotovo dece.

  6. Tih 88% gradjana sedi kuci i eventualno napisu neki komentar. Navijacke grupe kojim se vlast (citaj AV AV) dodvoravaju, uzme motke u ruke i traze smenu. Dakle stvar je jasna.

  7. Novac, koje je predsednik obecao taksistima, da se da deci, za lecenje, deci bez roditelja, deci koja su gladna, deci koja nemaju da plate ekskurzije, deci koja nemaju cipele, cizme,……….

  8. Nece bolesna deca braniti rezim kada narodu pukne film i krene.Na braniku rezima bice privatizovana policija i deo vojske kao i mafija i huligani zvani navijaci iz klubova kojima rezim obilato placa.Njima ce se i taksisti pridruziti jer i njima najam za odbranu rezima uskoro stize.

  9. Neka sredstava preusmere na skolski i masovni sport. Nova infrastruktura. Eto nacina gde još mogu da peru pare…

  10. Prikazani su iznosi države prema klubovima. Trebalo bi prikazati i povratne iznose koje su ti klubovi uplatili državi na ime poreza, kao i koje su koristi od tih ulaganja. Generalno, mislim da bi te iznose trebalo znatno smanjiti, i klubove usmeravati ka privatizaciji. Ako ne žele privatizaciju ,onda će kao posledicu imati manje para odnosno manje kupovine stranih i domaćih igrača, što i nije tako tragično.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.