Novaković: Veliki gradonačelnici grade, a mali ruše

Ostavite komentar


  1. Nije bio izricit Vucevic kad je rekao da treba srusiti SPENS , vec je rekao da u je mnogo godina bio izuzet iz renoviranja i brige , i da je sad u losem stanju . Sigurno da ne podrzavam rusenje Spensa , po cemu je poznat Novi Sad. a novosadjani emotivno vezani za isti. Treba ga renovirati kad za to bude uslova tj . kad bude novca jer po procenama strucnjaka nije mali novac. Ali sta ima zameriti Vucevicu gradonacelniku kakvog Novi Sad nije imao sigurno zadnjih 40 godina – doticni g.Novakovic- Sta je on izgradio i odakle mu pravo da se on ubraja u Velike Gradonacelnike!!!!

  2. Samo bih podsetio da je isti taj SPENS ekonomski „preminuo“ bas dok je Novakovic bio gradonacelnik. Tada je bar pola lokala zatvoreno na SPENS-u i ekonomski je umrtvljen. Na kraju Novakovicevog mandata je SPENS vise sluzio da se sklonimo od kise, nego za bilo sta drugo.

  3. Gospodin Novaković sebe očigledno svrstava u prvu grupu. Nije spominjao procente i ugrađivanje u svaki projekat koji se realizovao u njegovo vreme. Takođe ni one koje su započinjali tada, a marifetlucima onemogućili njihovo okončanje, pa sadašnja vlast završava iste. I pre svega nije tačno da se nešto ruši. Vučević je samo izneo neke mogućnosti, a ne da je doneta odluka o rušenju. Takođe bi zanimljiva tema bila i o broju otvorenih, odnosno, ugašenih radnih mesta u mandatima obojice, finansijskom stanju gradske kase itd. Ne znam da li bi Novaković tada mogao uopšte da bude rangiran.

  4. Niko nije odlucio da ce da se rusi SPENS vec je samo receno da renoviranje i oobnova mnogo kosta , pa skoro da se izgradi novi, Spens je bio i bice po cemu se Novi Sad prepoznaje. A jedno pitanje za g. Novakovica – Sta je on uradio za Novi Sad i sta je on izgradio???.

  5. Pa zašto gospodine Novaković niste ulagali u Spens nego ste dopustili da se godinama urušava i propada.

  6. Novaković očigledno izvrće reči Miloša Vukčevićs koji je samo konstatovao da je Spensu potrebna velika briga i mnogo vremena za renoviranje….

  7. Stvarno mi nije jasno odakle Novakoviću ovakve glupe ideje?! Pa Miloš Vulčević je govorio o obnovi, a ne o rušenju SPENS-a…

  8. Niko nije pominjao rusenje vec da se SPENS nalazi u katastrofalnom stanju zato sto godinama nista nije ulagano, a za vreme Novakovica je doziveo najvecu propast, lokali pozatvarani itd.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.