Novčana pomoć za žene iz sigurne kuće u Beogradu

Socijalna politika PUPS-a, osim za penzionere, donosi proširena prava i za žene

Ostavite komentar


  1. A zar su sigurne kuce za zene u naprednjackoj (znaci naprednoj) Srbiji neophodne?!

  2. Blize se izbori i izdajnika interesa penzionera hvata prpa pa resio da kod ugrozenih zena,ali samo u Beogradu, nadje spas za svoju izdajnicku stranku.Nije ga briga sto ovom kupovinom zena tj. njihovih glasova vrsi diskriminaciju ugrozenih zena u celoj Srbiji.Ipak izbori su samo u Beogradu.

  3. a gde su sigurne kuće za muškarce? gde je pomoć za muškarce žrtve agresivnih žena? kao da toga nema, šta li….?!? i šta se radi oko sudova koji su potpuno pristrasni ženama!?!?!?!? prosto muškarci nemaju razloga da idu na sud jer su unapred osuđeni! došli smo u situaciju da žena može da vara muža sa celim komšilukom, da mu se smeje u lice i ruga mu se, i da na kraju priče, ta ista dobija od suda i decu, i stan (koji je vlasništvo muža), a on dobija nogu, i obavezu da plaća alimentaciju!!!!!! bez obzira ko je kriv, žene su uvek, ali UVEK na dobitku!!!!!!
    da ne pričam o ceni muškog života, koja je u Srbiji ravna nuli, za razliku od ženskog! sasvim je normalno da muškarci daju živote braneći žene i ostale od kriminalaca, od vatre, radeći opasne poslove…..na to se više niko ne obazire, muškarci masovno gube živote, ali kada neka razmažena i razularena žena dobije ćušku, jer je poslovično nerazumna, kao i svaka žena, onda linčuju muškarce!!!!!

  4. Krkobabic, lider stranke svoga oca po mom misljenju nije sposoban da vodi ni zadrugu u nekom zabacenom selu a kamoli da bude ministar bez portfelja.Veoma je vest da prisvaja ideje drugih da bi opravdao mesto ministra bez portfelja pa cesto zvuci smesno.Covek sebe proglasio za lidera stranke penzionera ,prevario mnoge casne clanove navedene partije i veoma vesto, ne birajuci sredstva se bori za svoje i interese i interese. svoje porodice.I na kraju bih zavrsio moj komentar sa"Covek ne zna da pocrveni".Na moju i na zalost mnogih casnih ljudi ovo je Srbija danas.

  5. Из неких разлога,човек покушава да влада женом,да му буде послушни роб,по могућности да нема своју вољу већ убачен програм задовољавања потребе мушкарца.ако она то не испуњава он себи даје право да јој разбије лобању,сломи ноге,и убије,јер шта је жена.тек личи на људско биће,и нешто што је апсолутна својина мушкарца.дакле ту нема ни љубави,ни поштовања,ни ничега.само корист.док се не одбаци као бескорисна ствар.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.