Od danas na eUpravi elektronski i potvrda o vakcinaciji i zakazivanje propuštenog termina

Ostavite komentar


  1. Od reči do reči laž.Prvo za prijem druge dize nije potrebna prijava,po dopisu e uprave vi ste primanjem prve dize već u njihovoj evidenciji.Tako da za drugu dozu Pfizer (revakcinacija) nisam se javljao,tako da su mi na vreme 21 dan od prve zakazali vakcinu.Drugo potvrdu o vakcinaciji sa bar kodom dobijate posle primljene vakcine -moj slučaj (nisam tražio potvrdu) a dobio sam je jer je to procedura.

  2. Sve pohvale za eUpravu u pogledu vakcinacije. Mi smo na email dobili i potvrdu. Jedino ako se daje neka u drugom „formatu“. Kako god, cestitke za ceo projekat!

  3. 28. 1.2021. godine primila sam prvu vakcinu Sinofarm. Poziv za revakcinaciju sam dobila za 18.2.2021, medjutim, kako sam već negde oko 2-3 februara počela da kašljem, uz konsultaciju mog lekara, otišla sam 16.2. u kovid ambulantu u Mirijevu i 17.2. sam dobila mejlom rezltat da sam pozitivna. Napominjem da nikakvih drugih simptoma, sem kašlja, nisam imala – bez temperatura, otežanog disanja i sl. Jedino sam bila umorna ali sam mislila da je to reakcija na primljenu vakciju. Moje pitanje je kakva je procedura sada da dobijem i drugu dozu vakcine.

  4. Mnogo obecanja od eUprave, ali slabo funkcionise. Prijavio se za vakcinu Fajzer pre vise od 3 nedelje i nemam termin. Ako nema vakcina onda ne nudite izbor 4 vakcina, nego samo 1 ili 2

  5. 26.02.2021 g. Podnela sam zahtev za imunizaciju SINOPHARM vakcinom, preko e- Uprave i jos uvek nisam dobila termin. Napominjem da imam 95 god. I da sam polupokretna, te iz tih razloga zelimda da primim vakcinu u kucnim uslovima, sto sam i navela.
    U prijavi su svi moji podaci.
    Molim za odgovor, sta dalje?

  6. Da li može državljanin S. Makedonije da se vakciniše u Srbiji. Gde i pod kojim uslovima.

  7. Rodjena sam 11.10.1960 godine, i 03.02.2021 sam se prijavila za vakcinu da je dobijem u Staroj Pazovi
    Danas je 31.03.2021 jos uvek nisam dobila poziv a imam informaciju da se vakcinisu dosta mladje osobe, sto naravno pozdravljam ali do kada ja da cekam.
    Pozdrav
    .
    Danas je 31.03.2021 jos uvek nisam bila pozvana

  8. Pitam zasto se zasto se toliko ceka da se vacinisem uredno sam se prijavio E upravi 18.03.2021.cekam da me pozovu iz doma zdravja Ruma neki cekaju i po dva meseca. Kako to da se toliko ceka danas sam bio u domu zdravja nema nikoga, a mi cekamo da nas pozovu.

  9. Primila sam 7.6 vakcinu Sputnik V, 28.6 sam bez poziva otisla na revakcinu i tada pa do danas,d dobila informaciju da trenutno nema revakcine i da cemo putem mobilnog biti pozvani?Par puta sam bila na punktu i ne znaju kada cemo dobiti!Da li iko zna sta se desava?

Ostavite komentar


Društvo

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću 9

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću

U sudnici Okružnog zatvora u Beogradu sutra će biti održano pripremno ročište pred početak suđenja Urošu Blažiću, okrivljenom da je u Malom Orašju i Duboni iz automatske puške i pištolja 23. maja prošle godine ubio devetoro mladih i pokušao da ubije još 20, od kojih je 12 teško ranio.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.