Nove optužbe na račun uprave Filološkog fakulteta

Ostavite komentar


  1. Kao profesor Filološkog fakulteta zahvaljujem se listu „Danas“što objektivno izveštava o pravnom i moralnom padu ove nekada vrlo ugledne institucije. Upravo zbog toga i zbog časnih i čestitih profesora koji tamo predaju moram da napomenem kako se uvaženi germanista prof. dr Simlja Sdrić mimo svoje volje našla na ovoj listi. Štaviše, ona je prva ukazala na nezakonitost odluke i podnela ostavku na datu dužnost.

    1. Tako je, prof. dr Smilja Srdić nije dobila ni rešenje o tome da se nalazi na toj listi, niti je iko pitao prihvata li nominaciju (za koju nije znala), samo obaveštenje sa datumom prvog sastanka, posle čega je preduzela odgovarajuće korake. Prof. dr Smilja Srdić je uvaženi član kolektiva na Katedri za germanistiku i Filološkom fakultetu, sa visokim moralnim i etičkim kriterijumima.

  2. Nije problem u tome šta uprava mulja. Svi se slažemo da mulja. Ono oko čega se ne možemo slagati jeste da Vi, Tanja Popović, možete da govorite o časti i čestitosti. Porazmislite možda o tome da profesorka sa izrazito besmislenim predavanjima, preobimnim predmetima, vrrrrlo maglovitim krijeterijumima za ocenjivanje, a uz to i neprijatna kao osoba za saradnju, umišljena da poznaje svoje predmete bolje od svih pa nastoji da ubedi studente da nisu u pravu i kad jesu, možda ne bi trebalo da govori o čestitosti? 🙂 Lep pozdrav

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.