Od sutra pa svakog narednog petka u listu Danas novi specijalni dodatak o hrani, piću, hedonizmu, putovanjima i uživanju pod nazivom „Prijatno“, koji će izlaziti u okviru novina na osam strana.
„Petkom kada se svi spremamo za uživanje vikendom, poklanjamo našim čitaocima dodatak „Prijatno Danas“, u kome ćemo pokušati da vas podsetimo na stare dobre recepte legendarnog Mike Damjaka, kao i na neke sasvim nove recepture. Pravićemo domaće svetske gastro i vinske ture, obilaziti male i velike restorane i kafane, pisati o ukusnim fenomenima. Šaljite nam i vaše predloge, recepte, savete, rado ćemo ih objaviti“, navodi se u uvodniku prvog broja dodatka koji je uredio glavni i odgovorni urednik Danasa Dragoljub Petrović.
U prvom broju čitajte:
– Kiseli kupus: Lek u tanjiru za sve bolesti
– HEDONIZAM Zorana Kesića: Lazanje kod tašte i škembići kod kuma
– Gastro vodič: Sa viljuškom kroz London
– VOJVOĐANSKE ČARDE detaljan vodič kroz oaze fiš paprikaša i tamburaša
– PREDSTAVLJAMO FOOD BLOGERE: Ana Đorđević
Požurite sutra na kioske!
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.