Novi lekovi za šećernu bolest produžavaju život

Dijagnostikovanje i lečenje drugih bolesti u vreme pandemije

Ostavite komentar


  1. Novinari DANASA, kada već pišete o „novim lekovima protiv šećerne bolesti“ zašto ne napišete imena tih lekova? Vi imate čitaoce i u inostranstvu koji kada saznaju imena tih lekova mogu da upitaju svoje lekare za lekove koji su čitaocima možda do danas nepoznati. Ali šta da pitaju kada vi puštate samo polovične vesti. Napišite, bre, „ime i prezime“ leka i ko ga proizvodi kada se već petljate u farmaklogiju. Mi u inostranstvu ne moramo da čekamo da se neki činovnik u RFZO smiluje i te od vas pominjane lekove stavi na pozitivnu listu!

  2. Ako se radi oleku Ozempic koji se jako reklamira u SAD i ostalim zemljama kada ce biti na listi RFZO jer je on dijabeticarima ovde skoro nepristupacan jer kosta preko 10.000/mesec. Dijabeticari inace kupuju jos mnogo lekova (polineuropatija, oftalmologija i sl) pa je ovo dodatno opterecenje.

  3. Poštovanje ,mnogo me raduje što omogućava te besplatne lekove i što imam da naše da smrssam mnogo se gojim,hvala vam ,divni ste…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.