Novi napadi na novinare: Vojislav Šešelj napisao knjige o Snežani Čongradin i Milojku Pantiću

Ostavite komentar


  1. I rijaliti učesnici počeli da pišu knjige ili šta već. Moženo li da očekujemo nešto i od Miljane K.

  2. Koji profil ljudi, koji ljudski sklop, moze da procita vise od prve dve recenice tog baljezganja?

  3. Devedesete! I tadasnjim i danasnjim vlastima sluzi kao strasilo za plasenje naroda. I dobija prostor u istim medijima u kojima se glavni ne skida sa ekrana. Propast potpuna.

  4. Napisao je nešto vladika Grigorije o dotičnom “vojvodi” u svojoj knjizi. Da se ne zaboravi.

  5. Ako Šešelj tako te vređa, to znači da si u dobrim putom…Mnogo poštova za Snežanu Čongradin..!!!

  6. Da li još uvek važi knjiga o Vučiću koju je napisao osuđeni ratni zločinac Šešelj Voislav?Šta će se desiti ako neko danas(ne za 20,30,40… godina),dođe do te knjige?

  7. Pa trebao je jednu, da napise i o predsedniku. Kako prodati zemlju i pare staviti u dzep

  8. Čoveka puste iz zatvora zbog lečenja, on preskače terapiju i piše knjige…koje btw, niko ne čita ….strašno

  9. Temeljna dela šešeljologije su: „Pohlepni vepar iz Bajčetine Tomislav Nikolić“ i „Srpski baron Minhauzen Aleksandar Vučić“.

  10. Osvedočen ratni zločinac koga smo mi odavno trebali zatvoriti na robiju za dokazana zlodela pa neka piše ono što ionako niko ne čita..on je sramota za naš narod..

  11. Snežana je devojka/žena koja je mnogo uradila na temu zločina i nepravde koju su srpski monstrumi pravili širom bivše Jugoslavije, moje domovine. Ovo je poziv na linč i „gospodin“ Šešelj bi trebalo da odgovara za svoje gadosti.

  12. Dali je osudjeni ratni zlocinac?Mislim da presuda nije doneta.

  13. 1. Śešelj jeste pravnosnažno osudjeni ratni zločinac.
    2. Njegove opadačke “knjige” , već na prvi pogled, jer to se zaista ne može čitati, sastaje se od tudjih tekstove sa tankim slojevima njegovog sopstvenog zmijskog otrova petparačkih spletki.
    3. “Autorov” metod je uvek isti: on počinje ismevanjem fizičkog izgleda onih koje napada. Kakve to ogledalo Šešelj ima i kako u svom odrazu vidi Apolona belvederskog?
    4. Oni koje napada poslednjih godina su oštri kritičari Aleksandra Vučića. Preobražaj od gospodara u slugu uvek ostavlja gmizave tragove. Ti tragovi su ove “knjige”.
    5. Jedini cilj ne čitanja, ( niko to ne čita, pa ni sam autor)
    nego primitivne najave nedela V. Śešelja, jeste podsticanje na fizičke i verbalne napade na novinare posvećene istini o ovom posrnulom društvu.
    6. Države ovde nema tamo gde bi je moramo biti – da štiti sve svoje gradjane – zato mi, čitaoci “Danasa” to moramo učiniti. Dogovorimo se kako.

  14. Blagopočivši Vladika Atanasije Jevtić je rekao za Šešelja, da je to jedna notorna luda, bruka Hercegovine.

  15. ovaj šešelj samo truje sve oko sebe, pa dokle više, ima li tom trovanju kraja i jadni su oni koji to omogućavanjem podupiru.

  16. Još samo da napiše bajku o samom sebi u više tomova,da li ćemo se mi i kada rešiti ovakvih nepotrebnih i bizarnih ljudskih margina?

  17. Šta je napad ako je istina?! Ako nije, onda nema razloga za sekiraciju…..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.