Novi Pazar hitno nabavlja limene sanduke i džakove za posmrtne ostatke

Štab za vanredne situacije u Novom Pazaru doneo nove naredbe

Ostavite komentar


  1. Opasno je ako se ki(h)ne u drvenom sanduku. Mada se sansa za to bitno smanjuje ako se sahranjuju posmrtni ostaci koje je dezintegrisala korona, a ne tela preminulih. U KV grobare se primaju samo oni koji nose cizme br 42, a u VKV 45. Recite mi, molim Vas, da neciji kum proizvodi metalne sanduke. Inace bi bilo smesno, da nije tragicno. Kako sahranjuju umrle od side? Sa kondomom? Boze me sacuvaj. Izvinjavam se preminulima.

    1. Jeste malo cudno. Metalni sanduk. Kao da su umrli od kolere , kuge ili ebole a ne od jedne vrste gripa. Sigurno se neko i na tome ugradjuje.

      1. Svim porodicama preminulih moje duboko saucesce.Dragi moji ljudi vidite zajedno jedini uz druge. Pokajte se za sve sto je neko iz vase porodice pogresio I oprostite jedni drugima.Vazno je da image detailing obdukcione nalaze as fotografijama kao dokaz od cega je pokojnik umro. Vidite upirni da to dobijem jer se organizuje globalni optuznica za globalni genocid. Nemojte manipulisati jer ce biti saucesnistvo. Svaka bolnica je duzna da vam postati potpuni izvestaj o istorija bolesti od dana rodjena pokojnika do dana smrti.

    2. VI STE STVARNO SLUCAJ ZA SEB I TO PSIKIATRISKI..NEPOTREBAN I VRLO NEUMESAN KOMENTAR

  2. Otkad je počela ova igrarija sa tobože coronavirusom,vi samo objavljujete tekstove o broju mrtvih i zaraženih.Kao da se igra neka utakmica a mi gledamo i navijamo.Nijednom niste objavili tekstove ohrabrenja i imena izlečenih i onih koji ne osećaju nikakve simptome.I vi iz Danasa učestvujete u jednoj veoma prljavoj igri koja vam može doći glave !

    1. Tobože korona virusom? Da nisam umalo umro od 5G mreže koja i ne postoji u mom selu? Ako imate mozak, a sigurno imate, zašto ga ne uključite umesto što ste vožnju prepustili autopilotu AV2020?

  3. Novi biznis, posle respiratora limeni sanduci. Dobra zarada, čist posao.

    1. Topalovici …znaju da je smrt , jedini siguran posao…Bogami, sreca da sam zavrsio prekvalifikaciju za limara , posredstvom NSZ…!!

  4. Bez brige, dragi moji pazarci,…tu su Rasim, Suljo, Muamer,…obecali su vam sve, pa ce vas, valjda i izlijeciti (zastiti) od tih „sitnih hajvancica“. Samo vi potrcite za njima i nemoj, slucajno, da ih slusate samo usima – otvorite i usta.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.