Novi Pazar: Stiglo 22 lekara i medicinskih sestara

Ostavite komentar


  1. Gledao sam fotografije iz NP pre ove krize, kafici puni, ljudi bez maski. Znajuci koje higijenske mere vaze za licnu higijenu muslimana, cudi me da nema vise zarazenih. Svi novi centri u kojima je buknuo virus neka zahvale svojoj neodgovornoj populaciji.

    1. Ne može se biti lepotanče i biti pametan. Kad se ništa ne zna o jednoj religiji onda se makar pristojno ćuti. Higijenu su nam svima na Balkanu donijeli osmanlije i njihova islamska religija – to da te naučim, dotada je i mnogo vijekova poslije Evropljanje i sve naše zajedničke pretke kupala jedino kiša. Francuski kraljevi su se kupali parfemima do kraja sedamnaestog vijeka. Ostatak populacije ni to.
      Muslimani se peru pet puta na dan zbog molitve, a u drugim brojnim situacijama kupaju, makar jednom nedeljno – i to još od početka sedmoga vijeka.
      Populacija je neodgovorna ako je vlast neodgovorna – raspiše izbore u jeku pandemije, recimo. U N.P. je velika zguznutost stanovništva pa su zato posljedice zaraze ovako strašne. Ostatak Srbije će najvjerovatnije bolje proći. Ne zato što je odgovoran već što ima više stambenog prostora po stanovniku i mogu se zaraženi izolovati i u kućnom liječenju.

    2. Jel te to predsednik naucio da tako pricas majmuncino?! I ti bi malo da se deres na narod a? Na livadu stoko repata pa tamo za njim i sa njim pasi

  2. Sloveni, pravoslavci su idrzavali higijenu, cak I onda Jada je to bilo opasno, jer su ih na tim mestima cesto docekivali pituruce, da bih okovali u gvozdje I pridavali u roblje.Ustave, prosirenja reka I itd…..robovlasnistvo u Otomanskoj carevini je kasno ukinuto, a I feudalizam tek 1912 te…koljaci I siledjije, naslonjene na islamski nepatvorenu moral…Nije dzaba Karadjordje radio to sto je radio…I tako redom..Cak je I zabranjivao I osvetu, gde God je stigao..inace Otomanskoj carstvo da je potrajalo, Sasa bi svi bili Anadolci..Znanja , Znanja o Tim stvarima nam fali…I iskrene price..Zukorlic zna sta Islam nosi Ali to skruva ispod price overskim.pravima..dok je pobede…e onda tesko pobedjenima..usput I’ma I knjiga o tome…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.