Novi podaci: U Srbiji 528 obolelih od korona virusa, osam preminulih

Saopšteno na redovnoj konferenciji za medije

Ostavite komentar


  1. Ova Darija ispade samo slikanje daleko je ona od struke kruzi ko kisa oko Kragujevca i prcita ko spiker sta joj dostave.

    1. Kon gubi tron! Kisićka preuzima i aktivira se do neslućenih granica!!!!

  2. Dr Kon svaki put kad se pojavi kaze da je sledeca nedelja najvaznija…pa koliko su te nedelje najvaznije? Jedan osmeh nista ne kosta…a mnogo znaci.
    Pretnje nikad se nisu pokazale kao dobre. I jos nesto, pozivali su nase ljude,decu da se vrate a sada ispadose dodjosi ni malo dobrodosli

  3. Zasto su podaci o 7 preminulom toliko sturi ? Da li je i taj preminuli imao jos neke probleme sa zdravljem ili ne ?

  4. Srbija ima vise mrtvih od Hrvatske i vise obolelih od Bugarske…da li je to ta spremnost???

    1. Naravno da tacni podatci nisu ni blizu,i ko zna od kad smo suoceni sa tim virusom,koliko li je samo bilo npr.u decembru i januaru a nije evidentirano i koliko inace ima zarazenih i kod nas i u svetu,ove mere i sirenje konfuzije i panike,sve je to moglo drugacije da se odradi,a ne cela drzava da stane.

  5. Ljudi, znam da ste uplašeni jer su ovde mišljenja podeljenja. Ja sam u inostranstvu, mogao sa doći ranije (planirao ranije da dođem) ali nisam iz razloga što da ne donesem virus u Srbiju. To je bilo čak i pre nego što su se u Srbiji političari smejali virusu. Ali sam se odlučio na kraju da ostanem ovde, nemam još uvek simptome virusa, nadam se da će tako ostati. Problem je u svemu ovome što su „gastarbajteri“ napravljeni državnim neprijateljem br. 1. Nekolicina je poverovala jer i dalje smo spremni da se delimo. Ok, ima neodgocornih koji su došli iz inostranstva, ali reći ljudima koji dolaze nazad da idu kućama, samim tim dolaze totalno nespremni na karantin van svojih kuća i to min 14 dana je samo poruka „ne dolazite, vidite šta vas čeka“. Molim samo sve da imaju malo razumevanja prema tim ljudima i molim da svi budete malo složni i pametni. Logično razmišljajte, ne tražite neprijatelje među sobom i sa srećom

  6. Ko je sad ova Plavojka, lepa doktorka? Slatka rodbinska debeljuca, bas se uklapa u stado Pastira Velikog, nasa nova napudrana golubica . Ona guce, samo guce, nit sta kaze nit sta zna, samo guce golubica ta..A gde nas dr. Vicaros?.

  7. Da su pili po rakijicu, kako je neko, mnogo pametan, savetovao, sad bi išli u šoping. Nije smešno. Laže YuTube da je neko reko.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.