Novi policijsko sindikalni savez traži detalje o kupovini Škoda

Ostavite komentar


  1. Autočačak, iliti Kole je član SNS,… Škode su plaćene više od 10 miliona evra…kasa stranke je popunjena…

  2. Nisam baš na tekućem ali bih voleo da mi neko kaže dali je i kada raspisan konkurs za nabavku ovolikog broja automobila i gde je objavljen. Ovakvi konkursi idu i u strane medije. Koliko je ponuđača bilo i šta je prevagnulo u korist Škode? Unapred zahvalan!

  3. Nemam nista protiv, dobar auto, ali je dobar I bmv, mercedes….
    Sta sa posrnulim Kragujevcem, zar tu nije drzavni kapital???

  4. 710 Škoda za 10 miliona… Manje od 10.000 po autu sa sve policijskim dodacima, rekao bih da je to odlična kupovina… Mora da su iz FCA bili skuplji… A i nisu u sns-u…

  5. Зар није било паметније да се направи неки посао са компанијом "Фиат" ??? И овако је све у Крагујевцу на стакленим ногама. Не мора то да буде 500Л. Лупам… Можда договор типа – ви отворите производну линију за модел ТИПО, а Србија одмах купује контингент од 710 возила. Мени тако нешто личи на домаћински однос према јавним средствима и јавном интересу. Ово са Шкодом ми не личи! Али, ајде да сачекамо да се изнесу сви подаци од јавног интереса…

  6. Plasim se da ce sindikat ostati kratak za odgovor, ali ce zato sinikalni aktivisti pretrpeti torturu i pretnje. Ko sme da se drzne da trazi od ministra Nebojse takve podatke.??

  7. Sve to stoji, kako ono što zahteva sindikat, a i konstatacije i pitanja gornjih komentatora. Nego,….. meni je za oko zapela naslovna fotografija ove vesti. Autoru iste, bez dileme, treba odati priznanje, ali još više onima koji su uspeli da, zarad upriličenja nekakve svečanosti (čitaj nesuvisle propagande), a povodom primopredaje pomenutih vozila, ovako precizno rasporede i pod konac "postroje" toliki broj budućih policijskih "limuzina" ispred SIV-a. Nije poznato s čime su to uspeli. U opticaju su: pomenuti konac, pantljika, teodolit, laser, busola, dron, satelit……….!?

  8. 710 kola za 10.000.000 evra znači 14.000 evra po autu. Ne bih baš rekao da je to neka ultra povoljna cena.

  9. Vučić mesecima gnjavio i kukumavčio kod Putina da dozvoli uvoz u Rusiju nekoliko hiljada demodiranih Fijatovih Fića iz kragujevačke fabrije, a njegov Stefanović kupuje češke Škode za srpsku policiju! Gde je tu logika? Nje nema, ali ima nečega drugog što treba istražiti

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.