Novi protest zbog Savamale 29.septembra

Ostavite komentar


  1. Verovatno stigla nova uplata na račun tzv. ““inicijative građana““, pa se nastavlja sa protestima…

  2. Svima nam je jasno šta je cilj organizatora protesta: narušavanje stabilnosti u Srbiji-ali teško da će im to poći za rukom. Nije narod tako lakoveran!!!

  3. Ne znam šta da kažem, osim da su ovi više dosadili i Bogu i narodu sa ovim protestima.

  4. Nece nam protesti nista dobro doneti, nego da svi zbijemo redove u situaciji kakda nas sa svih strana verbalno napadaju i ugrozavaju.

  5. Briga njih za rušenje kojekakvih straćara, oni ovde gledaju svoj interes, a plaćeni su i te kako dobro spolja. I muka mi je više od te njihove navodne brige za vladavinu prava!

  6. Tako to biva kada primite bare da nešto odradite , onda nema stajanja. Protesti se moraju da nastave i ako su i oni svesni da od toga nema ništa.

  7. Nesto ne vidim da je ovo potkovano bilo kakvim dokazima i da ima neku poentu, ali ok valjda je to sloboda govora i okupljanja

  8. Neko rusenje koristi kao izvrstan povod za samoreklamiranje. Ne vidim poentu skupa niti su do sada doneti bilo kakvi zakljucci

  9. Nije mi jasno kako im se moze dozvoliti protest posle nasilja na proslom protestu?Protesti se smeju dozvoljavati samo ako nisu nasilni , na proslim su nasrnuli na policiju i odbornike gako da su ispucali kredit.

  10. Nema države u svetu gde se zbog rušenja divlje gradnje protestvuje i pljuje po državi.

  11. Znaci stigle pare iz inostranstva. Nesto slabo organizuju oni proteste izgleda da su i nalogodavci shvatili da nema interesovanja gradjana.

  12. Verujem da ce im izostati podrska gradjana. Shvatili su vec svi ko stoji iza organizovanja ovog protesta.

  13. I opet cirkus zele da prave umesto da zasucu rukave i nesto rade .Ima posla dosta neka ciste svoje ulice sade cvece a ne da dangube po ulicama uzalud.Ti sto ih vode ne vode ih pravim putem.

  14. Zaista ne vidim svrhu ovih protesta,jasno je da protestuju oni koji su plaćeni da izazivaju haos po Srbiji.Sramota.

  15. Aman ne davite ljude vise!. Pa i vrapci znaju koliko kosta vasa ljubav prema nelegalnim objektima.

  16. Sigurno je da su oni plaćeni da destabilizuju Srbiju ali im to svakako neće uspeti.Za šačicu dolara prodaju svoju zemlju ali to je njihova sramota.

  17. Sve se protestuje zbog Savamale! Kako da ne! Protestuju kako bi i u Srbiji napravili uzvarelu atmosferu paralelno sa izborima u regionu, DSu a i zbog pitanja referenduma RS. Sve je tako prozaično i dirigovano!

  18. Po pravopisnim i gramatickim greskama iz prethodnih komentara vidi se da ih ne ostavljaju "obicni" citaoci Danasa. Da ne spominjem isti broj pluseva na apsolutno svakom komentaru. Stvarno ste smesni 🙂

  19. Па добро бре људи докле више, ваљда је јасно као дан да је комплетан државни апарат купљен и политизован, ако хоћете резултат употребите пасивну силу, камповање на градилишту и тачка.

  20. Zaista se protestom ništa uraditi neće,ali ovi iz inicijative "Ne da(vi)mo Beograd" su plaćeni od stranih sila da bi protestovali i izazivali haos u Srbiji.

  21. Jasno je kao dan da je cilj ove organizacije "Ne da(vi)mo Beograd" da unosi nemir u Srbiju,i vrše pritisak na nadležne.

  22. zasto gubimo vreme na strajkove, proteste, kada znamo da ako je nesto ucinjeno onda je zavrseno, odlucivale su mnogo vece sile od nas samih, daj da vidimo kako cemo dalje, sta uraditi za sebe, za drzavu, nesto korisno

  23. Umesto da se posvetimo što bržem razvoju Beograda lakrdija se nastavlja od strane pojedinih grupica čije postojanje je verovatno komercijalne prirode.

  24. Kolika kolicina praznih glava (citaj botova ), da li ce sizofrenicar uspeti sve da nahrani?

  25. Botovi dobili šifrovanu poruku:
    "Danas se uhvatite za patku!"
    Sad znamo šta Gazdu toliko žulja… 🙂
    Vidimo se 29. septembra.
    BEOGRAD NIJE MALI!

  26. Ovi ponovo preteruju i traze nekakve gluposti. Strasno. Mislim da su dosadili i Bogu i narodu. Gomila lencuga sa promasenim zivotima.

  27. Za mene su ovo pravi sendvicari,Ne davimo se sendvicima je njihov moto,a ne NE davimo Beograd… 😀

  28. Opet ce par desetina ljudi setati Beogradom i napraviti kolaps jer ce zakrciti ulice. A da proveris odakle su, vecina bi bila iz drugih gradova Srbije… Pravi Beogradjanin je ponosan na novi deo grada, koji ima lepo lice i gde mozemo izaci i prosetati zajedno sa svojim porodicama.

  29. Neverovatno koliko se botova pojavilo na ovom sajtu o šta pišu. Daj Bože da sruše tog Vučića, smarate više sa tim udarima na vlast. Ja bih se iskreno radovao da bude tako. Botine!

  30. Kako su planski smisljeni protesti. Realno gledano u nasem komsiluku nikome nije u interesu jaka i stabilna Srbija.

  31. Protest sve dok kompletnim idiotima ne pokazemo gde im je mesto.
    A mesto im je u pluskvamperfektu.
    PS vuciceva bol usled neke vesti direktno je proporcionalna broju botova ispod te vesti.

  32. Ma da, samo vi pravite proteste. Imate za cilj samo da napravite haos u gradu i unesete nemire, naravno da gadjate jajima i prebijate policajce. Sramota! Nista nikakvi demonstranti, vec huligani..

  33. Nista mi nije jasno.Kako posle onakvog nasilja na proslom mitingu mogu imati opet pravo da mitinguju?Sta vise povredili su svojinu grada boravkom u dvoristu kuce koja je u gradskom vlasnistvu.

  34. Zna se dobro ko stoji iza ovih protesta i ko pomocu njih zeli da prikrije svoj izborni poraz.

  35. Botovi pošizeli! To je samo znak da činite pravu stvar. Samo, voleo bih da proširite razlog protesta i pozovete celu Srbiju da vam se pridruzi. Ima nas daleko vise nezadovoljnih. Krajnje je vreme da se protesti omasove. Dosta je bilo robovanja.

  36. Naravno da je potrebno i vise vremena i strpljenja kako bi se ovaj jako komplikovan slucaj resio.

  37. Гле шта је ботова дошло да бране криминалце у фантомкама!! Лакше мало рођаци, неће бити сендвича за све!

  38. Ma kakvi. Nema tu vajde. Hipsteri dobili svoj prostor u cvijicevoj i vise ih ne zanima setnja.

  39. auuuu, odje botova ko u sva 3 dela matrixa… totalno su siznuli! ko to placa? nemoguce da je samo sedvic u igri. danasu preporucujem da stave malo komplikovanije otkljucavanje od nisam robot na cirilici. 😀

    a robotSKOJ masineriji da budu svesni ako nisu da im lagano lipsava magarac i da mogu da trolaju koliko hoce ako narod ne jede kolace.

  40. Jadna i tužna stvorenja su ovi botovi.Život će im proći a pameti neće steći.Imaju oni svog voljenog Vođu, on ima pameti za sve njih, on misli umesto njih, on plaće smeje se,radi, gradi im bolju budućnost i za sve njihove želje i potrebe, on je tu- Zato ih molim, da nas misleče, ostave na miru, đa nas puste da se snalazimo kako znamo i umemo. Samo ću još jedno da ih zamolim,, ostavite se naših novina, mi vaše ni po cenu života, ni u ruke ne uzimamo.

  41. Dragi moji botovi,
    Džaba vam trud, ove novine ipak čita pismen svet, kome je jasni u kakvo nas ruglo pretvara vaš vođa. Vratite se vašem kuriru i informeru, pametnije vam je, da ne traćite vreme dok drugima pričate da ne "traće" svoje!

  42. Molim vas,uvedite obavezno poznavanje pravopisa i gramatike za ove snsOVCE koji komentarisu.

  43. Po broju botova koji komentarišu vest vidi se strah vođe i poslušnika od samosvesnih građana. Dođimo 29-og u što većem broju da im pokažemo da njihove igre sa našim životima i imovinom neće proći.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.