Novi rekord: Portal Danasa u decembru zabeležio više od 6,5 miliona poseta

Hvala na poverenju!

Ostavite komentar


  1. Od kad vas je preporučio Kesić I 24 minute of tada vas I čitam. Pre se nisam ni setio.
    Sada svaki dan.
    Jedino bi mogli malo više lakših, lepših tema da pokrijete. Da nebudu sve vesti crne

  2. Svaka čast Danase, srećo naša u ovoj nesreći od Al AV-e vlasti, nego, jelka na vašoj novogodišnjoj naslovnoj strani izgleda, ne samo kao Al AV-i, nego izgleda kao i da je GMO jelka iz Jovanjice!

  3. Da, to se zove organski rast. Ali trebate biti svesni da taj rast nije posledica kvaliteta koji imate već posledica medijskog mraka i jednoumlja koje vlada Srbijom.
    Da biste taj rast rayvijali dalje, održali i materijalizovali u konkretne stvari potrebno je da sada ozbiljno poradite na kvalitetu. Morate iz svojih redova ukloniti mediokritete i konformiste, morate uvesti kritičko izveštavanje koje će vam obezbediti dalji rast i ne smete se nikako previše komercijalizovati tabloidizacijom formata (a tabloidizacija sadržaja mora biti potpuno isključena). Učite na iskustvu i greškama nekadađnjeg B92 portala odakle je barem 60% ljudi prešlo kod Vas. Podignite forum i angažujte administratore među čitaocima, budite platforma za otvorenu diskusiju a ne tek onlajn tizer i reklama za štampano izdanje koje pljuje vlast. Kako budete rasli moći ćete da ponudite objektivnu i autentičnu informaciju umesto što prenosite informacije koje vam neko odnekud servira a onda se može za početak početi i sa prodajom pristupa sadržajima za neku simboličnu sumu dok se ne etablirate u potpunosti. Bez obzira na sve što čujete i vidite trenutno, budućnost novinskih medija je ipak na online pristupu a ne na štampanom izdanju a kad možete da prodajete stampano izdanje moći ćete da prodajete i onlajn pristup kad budete imali moćan i uticajan portal.
    Srdačan pozdrav i srećna vam nova godina.

  4. Ja jedino vas postarl Danas i portal N1 i smatram novinarskim i informativnim, svi ostali , izvinite sto ih pominjem , alo, informer, republika,itd su u sluzbi jegovog visokog velicanstva cenjenog gospodina koji spava samo 1 sat dnevno, zna Ruski, evo sad i Kineski.

    1. Tesko vreme, citam Danas jer je jedini domaci portal koji govori drugacije o stvarnosti u Srbiji. Gnusam se vucicevica i informeta. Citam i okupacioni portal n1, al nerado, i pored kvalitetnih komentara, poreklo osnivaca me razgnevljuje, pozdrav.

  5. Samo nastavite tako. Najbolji ste. Za sada ste uy Nin,Vreme i jos poneke jedino svetlo na kraju tunela…

  6. Vi ste jedini portal gde pročitam vesti bez trunke sumnje u istinitost.

Ostavite komentar


Društvo

U Beogradu zaplenjen kokain vredan milion evra (VIDEO) 10

U Beogradu zaplenjen kokain vredan milion evra (VIDEO)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave Čačak i Policijske uprave za grad Beograd, PS Voždovac, i Višim javnim tužilaštvom u Užicu uhapsili su M. P. (1987) i M. B. (1969), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.