Novi Sad: Dr Edita Stokić ostaje direktorka Kliničkog centra Vojvodine

Igor Mirović specijalno za Danas potvrdio da je postignut dogovor

Ostavite komentar


  1. Savetujem novinarima da obiđu naše Infektivne klinike u BG, Kragujevcu, Nisu, Zrenjaninu….da „istraže“ kako to funkcioniše u svim mestima gde postoji i Infektivna i Kovid bolnica, pa će shvatiti da je ono što radi Dr Turkulov, apsolutno uobičajen sistem rada takvih centara. Za početak neka pitaju Dr Stefanovića iz BG, direktora infektivne i čoveka koji se u kriznom štabu pokazao kao najstrucniji za Covid, da li infektivna gde je on direktor funkcioniše drugačije od infektivne gde je Dr Turkulov napravila „VIP Covid kliniku“. Nakon toga će te i vi novinari oni koji vas čitaju shvatiti da je ovo samo borba između gradonačelnika i premijera za procente, a Dr Turkulov, nepartijska ličnost je sredstvo koje koriste. Pored toga mobinguju je godinama

  2. Primer privatizovane države od jedne stranke tj. jednog čoveka! Ništa ne funkcioniše po zakonima već po milosti Prvorođenog.

  3. Mene je lecila Dr Vesna u toj „VIP“ ambulanti. Dosao sam do nje preko cerke koja zna njenu dalju rodjaku. Hvala joj na svemu, da nije bilo nje zavrsio bih u „crnoj kutiji“ na Miseluku, ovako je sve u stanu zavrseno. Cekao sam na pregled 1.5 sat i ako je bilo dogovoreno vreme dolaska sa jednom od sestara, razlog je bio sto je ona primala bukvalno svakog ko bi dosao na infektivnu kliniku da se zali na simptome. Bilo je tu svih vrsta ljudi, Roma, sirotinje, normalnih…..ali nisam video ni jednog politicara ili popa sto pisu novine. Bila je divna, svi su sa osmehom izlazili iz ambulante koja joj je bukvalno 3x2m. Zar takvu zenu zele da oteraju? Pa ko ce nas leciti kada najbolje sikaniraju?

  4. Bravo za predlog…Igore , osnuj svoju stranku, kao Drasko u Banjaluci i vodi NS.

  5. Ovo je sramota što se piše o Profesorki dr. Vesni Turkulov i „VIP“ pacijentima.Kćerka mi je imala gušenja nije mogla da diše otišla je u Kovid ambulantu na Novom Naselju nisu je htjeli odma da prime rekli su joj da izadje vani i da čeka.Pošto je znala za Prof.dr. Vesnu da je veliki stručnjak otišla je do nje ne znajući da li će je naći na klinici, a i ne poznaje Prof.dr. Na svu sreću našla je Prof.dr. požalila joj se na tegobe koje osjeća i bila je odma primljena.Dobila je odredjenu terapiju išla je na redovne kontrole.Profesorka je samo profesionalno i savesno odradjivala svoj posao.Hvala joj na svoj ukazanoj stručnosti koju je pružila mojoj kćerki.

  6. Bilo bi steta da se povukla dr Edita Stokic, doktorka je strucna i dobro radi svoj posao samo ce je ta funkcija kostati njenog zdravlja.puno se nervira i pokusava da popravi sve nepravilnosti a to je borba sa vetrenjacama. Sretno joj bili

  7. „Drug Tito je rekao: Studenti su u pravu“! Univezutetski KC!? Ma Glavna Pokrajinska Bolnica! Tačka.

  8. Pre nedelju dana sam bio na kontroli kod dr.Turkulov.U hodniku penzioneri,studenti,sve osim VIP osoba.Koliko nedobronamernosti prema dobroj doktorici!

  9. Stradaju nevini. Otišla sam na infektivnu sa stomačnih tegobama, ne znajući da imam Covid. Dr Vesna me je primila u ordinaciju nakon 1-1.5 sat. Bila je gužva. Svi čekaju. Dala mi je terapiju, posle sam išla na još 2 kontrole. Hvala joj na svemu. Ako treba i na ulicu ću izaći da tražim pravdu za nju. Dva lopova se bore za vlast, a stradaju nevini, obični ljudi

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.