Novi Sad: Izmenjeno radno vreme Doma zdravlja tokom praznika 1foto: A. D. M.

Radno vreme Doma zdravlja Novi Sad biće izmenjeno, tokom četiri praznična dana, od petka do ponedeljka.

Tokom dana praznika službe opšte medicine, medicine rada i pedijatrije dežuraće u objektu „Jovan Jovanović Zmaj“ u ulici Zmaj Ognjena Vuka 19, od 7 do 20 časova. Odeljenja opšte medicine u Futogu, Kaću, Kovilju, Petrovaradinu i Kisaču radiće od 7 do 10 časova.

Kućno lečenje i nega biće na raspolaganju pacijentima od 7 do 19 časova osim u nedelju. Dežuraće timski deo po dve ekipe u smeni, a dežurni telefon je 064/8088121. Služba patronaže radiće u Veliki petak i Veliku subotu i Vaskrsni ponedeljak od 7 do 13.30 časova, dok je za Vaskrs neradni dan.

Kovid centar na Novom naselju će od 18. aprila raditi radnim danima od 7 do 17 časova, vikendom od 7 do 13.30 časova. Tokom uskršnjih praznika, od petka do ponedeljka, radiće po radnom vremenu za vikend. Non Kovid ambulanta u objektu Jovan Jovanović Zmaj radiće 25. aprila od 7 do 13.30 časova. Bris od pacijenata uzma se od 7 do 12 časova, a od podne do 13.30 časova ekipa je na terenu.

Služba za zdravstvenu zaštitu žena neće raditi tokom praznika, kao ni služba za specijalističko-konsultativnu delatnost, kojoj će prvi radni dan biti tek 26. maj. Praznični dani neradni su i za stomatologe, izuzev u subotu 23. aprila, kada će imati organizovan rad u obe smene u objektu Jovan Jovanović Zmaj. Za vreme praznika neće raditi ni call centar.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari