Novi Sad: Podnošenje inicijativa za Oktobarsku nagradu do 15. septembra 1Novi Sad Foto: Arsenije Mandić

Građani, preduzeća, ustanove, političke i druge organizacije, kao i državni organi, mogu da podnesu obrazložene inicijative za dodelu Oktobarske nagrade Grada Novog Sada za ovu godinu, saopštila je gradska Komisija za obeležavanje praznika i dodelu priznanja.

Obrazložene inicijative podnose se Komisiji do 15. septembra ove godine, na adresu Skupštie Grada Novog Sada, Žarka Zrenjanina 2.

Ta nagrada dodeljuje se povodom 23. oktobra, Dana oslobođenja Novog Sada, za izuzetne rezultate u radu, dela i najviša dostignuća i ostvarenja, postignuta tokom jedne ili više godina, u oblasti privrede, društvenih, kulturnih i drugih delatnosti, navodi se u pozivu za podnošenje inicijativa.

Nagrada može dobiti građanin ili grupa građana za zajedničko delo ili ostvarenja, koji rade ili su radili na teritoriji grada, kao i preduzećima, ustanovama i drugim organizacijama sa sedištem na teritoriji grada.

Takođe, može biti posebno dodeljena učeniku i studentu, kao pojedincu ili grupi, za zajedničko ostvarenje i rezultate u načnom ili umetničkom radu.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari