Novi Sad: Smenjena načelnica Infektivne klinike imenovana za predsednicu Upravnog odbora UKCV

Obrt na sednici Skupštine pokrajine u kadrovskoj aferi u Univerzitetskom kliničkom centru Vojvodine

Ostavite komentar


  1. Pre bih rekao da je ovo kriminalna afera nego kadrovska. Ceo Novi Sad zna da se otimaju oko para. Ko ce moci da krade a ko ne. Pokojni Nikola Simic je u Tesnoj Kozi rekao: Dupe Vam je zinulo za pare!!! Pravo lice SNS mafije.

  2. Počelo je da se i popovi mešaju u kadrovsku politiku! Da li ubuduće za sve važnije odluke treba da se, zavisno od teritorije, pitaju vladike i njhovi „sekretari“? Po toj logici onda bi za imenovanje predsednika vlade, ministara i td. trebalo da se pita patrijarh! A narod? Ma ko, bre, u Srbiji pita narod- ni država ni crkva. Jedini koji se pita je AV, a uskoro će se, verovatno, pitati i njagov saučesnik u vladiavini državom -patrijarh!

  3. Zar nije u VIP odelenju lečila samo drzavne i crkvene funkcionere i ljude sa jakim vezama? Otud i ne čudi podrška eparhije i Vučevića… Kakva država i crkva narod je još i dobar!

  4. @Nedopustivo
    Istu rečenicu su izgovarali i nacisti koji su puštali gas u logorima. /“ Samo sam radio svoj posao“/ Kad vam padne na pamet da tom rečenicom pravdate nečije sumnjive poslove , setite se da je „popularnost “ stekla u logorima smrti.

  5. Službenik SPC,poistovecuje dotičnu…sa svim građanima i državom…što bi narod rekao,BOŽE POMOZI IM!!!

  6. Dr Turkulov je izuzetan lekar, pozrtvovana, sa integritetom, hrabra, uporna, uznela je borbu protiv kovida na svojim leđima. Lečila je sve redom, kakvi VIPovci…spasila je i mog muza, saslusajte glas njenih pacijenata

  7. Kad god SPC dobije šansu da se izdigne i postane pravi duhovni pastir,kad joj narod masovno i zdušno poveruje, njeni „službenici“ naprave neku sramotu od pedofilije, pederastije, pronevera, krađa do mešanja u politiku, čime pokazuju da im je draže carstvo zemaljsko od nebeskog, za razliku npr od svetih cara Lazara, vladike Nikolaja i naravno patrijarha Pavla

  8. Komentatori pre nego što napišu nešto neka se prvo upoznaju sa činjenicama a ne samo lupetanje po tastaturi bez trunke istine…Prof dr Vesna Turkulov je sjajan lekar i čovek i manite se više provlačenja kroz blato ljudi kojima ne možete ni prići.Poštujte nešto i nekoga ko vredi pa ćete i sami biti poštovani.

  9. Podrska dr.Turkulov. Zena je vrhunski profesionalac,lecila me je od kovida prosle godine. Imao sam obostranu upalu pluca. Od njene terapije bolest je nestala za deset dana, a od upale pluca nije bilo ni traga.Smenili su je verovatno, zbog toga jer je lecila ljude,a to nekome nije odgovaralo. Kamo srece da je vise takvih lekara prodesiinalaca,koji obavljaju savesno svoj posao. Zivela doktorica,Bog je blagoslovio!

  10. Na kraju je postala deo koruptivnog aparata i sad šeta sa Gradonačelnikom NS.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.