Novi simbol Novog Pazara

Ostavite komentar


  1. To je ta inventivnost gradskih arhitekata! Grad cija je infrastruktura u potpunom raspadu, grad divljacke investitorske gradnje, grad u kojem je bezbednost u zgradama ugrozena zbog nikakvih prilaza i neispravnih hidranata (pisao Danas o ovome), grad u kome je vidljiv nedostatak parkinga, grad uplasenih ljudi i unistene prirode i reka zbog malih hidroelektrana, najedared demek kopira Amsterdam. E moji Pazarci vazda su se „glavonje“ dobro segacile sa vama…

    1. Poštovani Aleksandre,

      Ne znam vaše godine, sve što ste napisali je tužna istina o tome šta nam se događa. Na žalost ovom se ne nazire kraj. Svakodnevno slušamo da napredujemo, da imamo vlast koja čuva Srbiju, brine o njenim građanima. Ako ste mlad čovek, još više sam pogođena, zbog tužne sudbine grada u kojem mi je deda živeo. Osećam se da mi je sve oduzeto, svako pravo na kretnju, mir, sigurnost. Sve je na prodaju.
      Ništa nam ne matirijalno ne treba, znanje, stručnost ko za to da se bori?
      Jesmo krivi mi. Pazarci. Sada je kasno. Ovo se ne ispravlja. Možda jedanput mnogo put kasnije za 200 ili 300 godina.

      Da nam svima Bog pomogne.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.