Novi soj korone stigao u Srbiju: Daje više od pet simptoma

Ostavite komentar


  1. Nemojte vise da plasite ovaj umorni narod kome kako padne nesto na pamet to objavljuje DOSTA VISE

  2. Kakav je kašalj koji ne prestaje? Ne prestaje nikad, ne prestaje nekoliko dana, ne prestaje danju, ne prestaje noću? Pozdrav lekarima i novinarima sa željom da nas tačno informišu.

  3. Sto ne dodaju jos koji novi simptom,ovi su vec dosadili.Da bude zanimljivije!Ako su resili mocnici da smanje populaciju,zasto ne iskontrolisu razmnozavanje polusveta.Jedno dete i dosta,i to odabranima.

  4. Prelezali smo krajem jula kovid. Ocu se nakon infekcije zakomplikovalo kardilosko stanje, majci kardiolosko i neurolosko. Komplikacije su se javile kod tate vec 10tak dana posle prelezane virusne infekcije, mami posle mesec dana.
    Jasno je da se zivot nastavlja i da nisu svi u poziciji bolovanje da otvore kada se razbole i za to imam razumevanja, ali ono sto ne razumem su ljudi koji bolesni odlaze u guzve kako bi se proveli, posecuju se pokucama iako su infektivni! To je toliko sebicno i mizerno ponasanje da ja nemam reci.
    Zamolila bih samo malo vise saosecajnosti. Vrlo brzo cete i vi biti stari, osetljivi i u godinama.
    Hvala!

  5. Dobro je. Samo sam hteo da vidim da niste objavili moj komentar od pre par minuta ☺

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.