Jeadanaestoro radnika PD TE- KO Kostolac dobilo je ključeve novih stanova na korišćenje u „ Lameli 3“ poslovnog objekta „Park“- dva trosobna, šest dvoiposobnih i tri dvosobna. Svečanosti koja je tom prilikom upriličena prošlog petka prisustvovalii su gradinačelnik Požarevca Miomir Ilić sa zamenicom Vukicom Vasić, član skupštine PD TE- KO Kostolac i zamenik predsednika Gradske skupštine Milić Jovanović, načelnik Braničevskog okruga Goran Petrović, Vladimir Vila, gradonačelnik Kostolca i Emil Andrun, predsednik Gradske opštine Kostolac.


– Želim da vam kažem da je današnji događaj za mene, kao direktora ovog Privrednog društva, sigurno najlepši događaj koji imamo u ovoj godini. Posle dve decenije, prvi put su dodeljeni stanovi radnicima. Pozdravljam radnike koji su kroz redovnu proceduru dobili stanove na korišćenje, a na ovaj skup smo pozvali i ljude koji su pomogli da sve ovo bude moguće i urađeno na pravi način. Treba istaći da je sve realizovano u skladu sa važećim standardima. Imali smo potpuno nesebičnu i kolegijalnu saradnju sa lokalnom samoupravom. Svim radnicima, koji su ove stanove dobili na korišćenje želim da čestitam useljenje. Nadam se da ćemo nastaviti i nadalje ovako, da ćemo i ubuduće imati isto zadovoljstvo da radnicima dodelimo stanove na korišćenje. „Lamela 4“ U stambeno- poslovnom objektu „Park“ moguće je završiti „ Lamelu 4“, i ukoliko svi budemo sprovodili investicije ovog preduzeća, poslovi će biti realizovani i ti stanovi dovršeni i dodeljeni radnicima.

Predsednik Sindikata Kopova „ Kostolac“ Jovica Tošković, nakratko se ovim povodom obratio prisutnima, istakavši da je pravilnik za dodelu stanova na korišćenje brižljivo napravljen. – Uradili smo pravilnik najbolje što smo umeli i želim svima, koji su ih dobili, da se u njima prijatno osećaju jer je prvi put sedmoro zaposlenih iz direktne proizvodnje dobilo ključeve, na naše veliko zadovoljstvo.

Zlatko Miladinović, predsednik Sindikata Termoelektrana „Kostolac“ čestitao je radnicima na useljenju. – Naši radnici ovo zaslužuju i danas je urađena velika star. Nadam se da ćemo i drugim zaposlenima u dogledno vreme omogućiti da reše svoje stambeno pitanje.

Ko su stanari u objektu „Park“

Za stanove se prijavilo 79 zainteresovanih radnika, a na osnovu pravilnika napravljena je rang lista i stanove su dobili: Dragan Simić (10471), Jadran Vučković (15111), Slobodan Goločevac (15721), Radojičić Milan (10702), Jelica Milenković (12607), Slobodan Simeunović (15434), Adam Maljići (14632), Pavle Dragišić (14430), Damir Anić (15827), Miško Volić (11355) i Gordan Žunić (26819).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari