Novi zemljotresi u Rumuniji, jako podrhtavanje osetilo se i u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Bravo Ameri, sad znate da vam ovo radi, šta će vam više rakete, tenkovi i avioni, sad možete fino i elegantno da osvajate i porobljavate svet. Hvala ti Bože što nas čuvaš od zlih ljudi i nesrećnih događaja.

  2. Ne razumem nista, nisam seizmolog, ne mogu da shvatim da se desavaju zemljotresi istovremeno na ogromnom ptostoru!!! Ko ovde koga zeza i siri dezinformacije? A tek VANZEMALJCI…

  3. juče nisam osetio ali danas prilikom polaska napolje počelo nešto da škripi,krcka kad ono celi regal se tresa i lusteri..Požarevac

  4. Sada su svi investitori i gradjevinari na iglama, da li ce da ostanu njihove zgrade da stoje ako protrese i njihove zgrade.

  5. Treslo se i u Kragujevcu u centru u zgradama. Mi na 9.spratu osetili. Uzas, uplaseni mnogo. Ne daj boze nikome. Ne ponovilo se vise. Boze cuvaj nas. Amin.

Ostavite komentar


Društvo

merdare

Kancelarija za KiM: Uhapšen Srbin na Merdarima jer je kritikovao OVK

S. Z. iz Beograda uhapšen je sinoć na administrativnom prelazu Merdare dok je putovao na Kosovo i Metohiju kako bi učestvovao na Memorijalnom fudbalskom turniru u selu Staro Gracko kod Lipljana, uoči obeležavanja 25 godina od masakra 14 srpskih žetelaca, saopšteno je iz Kanacelarije za Kosovo i Metohiju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.