Novica Antić smenjen sa mesta predsednika Vojnog sindikata Srbije

Ostavite komentar


  1. Potpuno ocekivani scenario: najpre lazna optuzba, zatim hapsenje, i sada naravno postavlja se ovi cindikat sa Vucicevim vazalima. Tako to radi sluzba.

  2. Smrad u ovoj zemlji je do te mere predvidiva, da , samo na osnovu poteza tzv aktuelne vlasti covek tacno zna kada da postavi zaostalu masku iz kucnih rezervi .

  3. Sve se dogodilo tacno kako su mentalno zdravi analiticari i predvideli. Sad ce novi sindikat da nam objasnjava raj na zemlji u takozvanoj vojsci ovde.

  4. Sve im je džaba i novi sindikat i dikatatura,provaljen su od mnogo optužbi loših primjera poslovanje vojne organizacije,počev od kriminalu u vojnoj industriji,slabosrima u rukovodjenju Vojskom,kriminalom u vojsci itd.Sve je to dokumnetovano i to novi sindikat ne može da pokrije.Ovo je najbolji pokazatelj,da je vojska podredjena dnevnoj politici i bezakonju

  5. У синдикату морајуда буди лојални снс људи,
    који се много не буне због малих плата раника.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.