Ko je Novica Antić, predsednik Vojnog sindikata Srbije kojem je izvršen pretres kuće?

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Represija vladajuce sekte sve vise raste protiv neistomisljenika. Ovakva vlast se ne moze dobiti normalnim izborima jer nijedna diktatura ne odlazi sama sa vlasti

  2. Gospodo, ako vec pisete biografiju gdina Antića, onda bi bilo dobro da ne kopirate CV koji je sam pisao vec se ipak malo i raspitajte. Antic je pao na Vojnoj akademiji pa da ne bi placao troškove školovanja, koji su inače obavezni, otišao je na kurs koji je zbog rata trajao samo 6 meseci umesto 9. Zahvaljujući ocu, pukovniku, dobio je mesto u Vojnoj policiji i odmah su ga uputili na kurs krimtehnike, a da na kursu nije bilo rangiranja. Važio je za jednog ispod proseka vojnog policajca.

  3. Još jedan progon nekog ko je otkrivao državna nepočinstva… Još jednom će se jedina naša podrška svesti na kuckanje komentara…

  4. Tekst o karijri Antica vrvi od neistina. Prvo nije zavrsio Srednju strucnu vojnu slolu 1998.g nego 1999.g, drugo bio je pitomac VA KoV iz koje je isteran, trece nije bilo rangiranja i nije zato presao u VP vec zato sto mu je tata pukovnik, nije spominjao cin zato sto ga se stidi. Uglavnom mali broj tacnih podataka.

  5. @Darko: Hajde da ti verujemo na reč da je glup. Nego vidi, zemljače, nije on zaustavljen u pokušaju stupanja u vojnu službu zato što je glup, nego je, budući već uveliko u toj službi , uhapšen nakon ukazivanja na nepočinstva nekih vrlo loših, a moćnih i uticajnih ljudi.

  6. Da nije bilo rata , morao bi ici na kurs 9 meseci , a zbog rata isao 6 meseci , Ali nije kursista zapalio Zito , DAKLEM Izazvo rat, a mozda je i mobilisan da ucestvuje i ucestvovao u ratu ,,
    a u ratu je puno ratnika i ranjeno i poginulo, a puno komentatora junaka i politicara su bili skartovi i dezerteri ,,,

  7. Ako Danas hoce da bude objektivan onda prikupite sve podatke iz biografije ovog vodnika Antica. Verujem da su podaci izneti u komentarima tacni a to vec stvara drugaciju sliku. A jos i ako su i ove tvrdnje o proneveri novca tacne ne bi me uopste zacudile. Ne verujem da ce te objaviti ovaj komentar.

  8. Predsednik sindikata Vojske koji nije zaposlen u Vojsci… Za članarinu 1% mesečne plate, računajte koliko dobijaju, a za šta?

  9. Kao Živojin Mišić prekida službu pa ga vraćaju ponovo. Odlikovanja ne primas od svakoga. Ja sam bio u ratu a odlikovanje ne dobih.

  10. @jašasin: Zemljače, nije on uhapšen u vojnoj službi, on je iz nje izbačen i pre hapšenja, a uhapšen je zbog pronevera sindikalnog novca u dogovoru sa ostalim članovima uprave sindikata. Kome to nije jasno, tendenciozno skreće temu sa očigledne oblasti kriminala na dnevno politička prepucavanja.

  11. Sindikalni pokret od kako postoji bio je kost u grlu mnogim vladama a pogotovu u državnim službama te zbog toga sindikalni rukovodioci moraju da biraju između groba/zatvora ili
    državne kase.Ovovremenim vladama sindikati nisu poželjni ali koriste ako su „državotvorni“.

  12. Uhvatiš nekoga u kriminalu i odmah se plasira priča o političkom hapšenju.Vojska i policija ne idu sa sindikatima ali kod nas je sve dozvoljeno.

  13. Interesantno koliko negativnosti i mrznje prema jednom coveku. Zanima me gde su svi oni koji su komentarisali u negativnom kontekstu? Jeste li vi gospodo aktivna vojna lica? Meni je cela ova prica neverovatno. U svakom slucaju, Novica Antic je izuzetno elokventan, sve sto je iznosio smo culi i u privatnim razgovorima sa prijateljima i rodjacima a i komsijama koji su bivsa vojna lica.
    Pozivam sve one koji smatraju da je lazirao CV da budu na svedoci na sudjenju. Zao mi zbog tolike mrznje medju ljudima. Zar su Vucevic i Vulin veliki vojni strucnjaci pa se ne secam da je neko istrazivao njihovu kompetentnost.

  14. Zakonom o odbrani vojnim licima je zabranjeno političko delovanje. Kako članstvo u strankama, tako i uticaj na zaposlene. I ovo što ste izneli bilo je dovoljno da dobije otkaz iz vojne službe. Svi koji znamo o kome se radi, znamo da su komentari tačni. I sam sam u nekoliko navrata, kada su objavljivani tekstovi o njegovom delovanju, molio da objavite podatke o njemu. Čin ne objavljuje, jer bi na osnovu podataka koje ste naveli (visoka stručna sprema) imao čin oficira, a ne podofici, što dovodi u sumnju podatke o njegovom obrazovanju.

  15. Lažna biografija jednog ispod prosečnog čoveka koji je u vojsci dobio sve zahvaljujući tati.
    Kad već pišete o nekome potrudite se da biografija bude tačna jer ipak ima ljudi koji ga poznaju.

  16. Nije uhapsen zbog svoje uspjesne ili neuspjesne karijere vec zbog djelovanja u okviru sindikata.Da li je ova drzava zvanicno formirala taj Sindikat.Jeste.Kako nije bilo primjedbi na rad godinama,odnosno dok su poslusno klimali glavom.Kako nitko ,odnosno vajna VBA ,BIA,Tuzilastvo ne pita po kom osnovu penzioneri tipa Nikolic,Dikovic.. stanuju nezakonito,o trosku drzave,u drzavnim vilama?.Stanje je u toj vojci tri puta gore nego je to nesretni Antic iznesao.

  17. Mnogo skole je zavrsio i to legalnim putem,pametan i pismen a najgore posten,takav smeta nasoj naprednoj vrhuski.

  18. Ovde pise diplomirao prvi u klasi a to dole izvesni Darko negira….mozete li vi kao odgovorni casopis verodostojno izvestiti o istinitim podacima?Naravno i ukoriti onog ko se bavi neistinama ….vi ste oni koji moraju stati na put smislenom unistavanju obrazovanja morala kulture dostojanstva i odgovornosti.

  19. Ma ovaj lik je otužna srbenda, ali došlo je dotle da je svako ko je kritički protiv Vučića, od dragocenosti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.