Novinar Danasa opet pod paljbom tabloida, uvučen i funkcioner SPS; Tončev: Ne finansiram svakog koga poznajem

Ostavite komentar


  1. Objektiv i sns kerberi su na “ najbolji“ način demonstrirali razliku izneđu medija u civilizovanim državama u odnosu na Srbiju. Time su u potpunosti potvrdili da je razlika očigledna i nedvosmislena. Upravo kako je to i napisao novinar Vukašin Obradović.

  2. Vukašin je ozbiljan novinar i text je izuzetno profesionalan i korektan, to što se AV-u ne dopada, problem je njegovih frustracija oko veza „deteta“ Danila sa ljudima iz „sive“ zone, što je neupitno a on bi da se zabrani javno oglašavanje na tu temu…

  3. Tončev nije čovek od poverenja.Vidi mu se na licu.Šta će on u vladi,narod se čudi i zaključuje da koalicije guraju svakakve ličnosti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.