„U sopstvenoj državi se osećam kao građanin drugog reda“: Novinar Pero Jovović o venčanju sa partnerom u Francuskoj i položaju LGBTQ+ zajednice u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Isto ovde. Zajedno od 1992,a vencali se u Kanadi 2004. Zajednicka imovina, normalan zivot. Ko hoce neka se vrati u srednji vek, meni ne pada na pamet.

  2. Pre nego što počnu ružni komentari, podrška i uživajte u Francuskoj!

  3. E nemoj tako vidi kako nasa Anica uziva u Jovankovij vili.Treba ti samo odgovarajuca clanska karta.

  4. Meni je najperverznija stvar to sto homofobi i mrzitelji „drugacijeg“ uopste ne vide to kao mrznju, nego kao borbu za nesto sto oni smatraju normalnim. Mi smo psiholoski neosvescena nacija i to nas kosta jako puno i kostace nas u buducnosti. A svako treba da se bori za svoju srecu, jer od cekanja da Srbija nastane kao drzava i da drustvo evoluira u nesto bolje, proci ce ceo zivot.

  5. Doticni ne postuje stavove vecine u ovoj drzavi i provocira u vezi Kosova, ne postuje ustav ove drzave a istovremeno ocekuje da ti isti postuju njega i njegove stavove i da ga ti ista drzava stiti i da mu garantuje prava?

  6. Gospodin mrzi sve za koje misli da mrze njega. To je baš puno ljudi.
    I izvinite, nije srednji vek, nego 20. vek, a mozda i 21.

  7. Čoveče, idi u svoju C. Goru gde ti je i mesto. Dosta je bilo pljuvačine po Srbiji.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.