Novinari i dalje pod pritiskom vlasti

Povodom 3. maja, Svetskog dana slobode medija

Ostavite komentar


  1. Sram vas bilo, ala ste me nasamarili sa slikom AV i podnaslovom. Pomislio sam, na tren, da je to AV izjavio ;D
    Od Slobinog ministra inf. bih pre očekivao da počne sa montiranim procesima i kažnjavanjem i zatvaranjem novinara i novina.

  2. Kako ce tek od danas biti?Svoju nemoc i poraz svoje politike izneo je u Kuriru a pocinje sada pravdanje i zastita toga,kako kazu za dva meseca.Izgleda da su ga svi napustili,nema vise dve ili vise stolica.Kakva li kvalifikacija tek sada ceka medije ako pisu,pogledaju na semafor-voli on da se oglasava na semaforu,znamo onu pobedu od 5:0-a sada tamo -5,svi otisli i zato trazi nove prijatelje.Nema krivaca,nema kuknjave,aj sada kazi mene napustili a ne Srbiju-parlament nije dao saglasnost.

  3. Pritisak je zaista veliki i na Danas, cim je u obavezi da svako jutro stavi Vucicevu sliku kaoprvu i udarnu vest, a zatim u toku dana obavezno prosecno 7 puta njegovo ime u ostalim naslovima. Pritisak je to. Veliki.

  4. Sram vas bilo tako da govorite, novinari su maher majstori za ozmisljitine ii gomile nebuloza, to smo se uverili vise puta.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.