Umesto prostora za decu - ruševine: Poseta vrtiću u Umčarima dan nakon najavljenog "svečanog" otvaranja 1Foto: Žig info/Skrinšot

Novinari gročanskog portala Žing info obišli su vrtić u selu Umčari, dan nakon što je najavljeno njegovo „svečano“ otvaranje, i tamo zatekli zgradu koja izgleda kao ruševina.

Kako navodi Žig info, čelnici opštine Grocka su 21. jula ove godine, njih 18 i pet radnika, svečano otvorili „početak radova na vrtiću u Umčarima“.

Dan pre toga, postavljen je baner u centru Umčara na kojem je pisalo da će radovi na izgradnji vrtića trajati od 21. jula do 21. novembra, kada je predviđeno njegovo otvaranje.

Umesto prostora za decu - ruševine: Poseta vrtiću u Umčarima dan nakon najavljenog "svečanog" otvaranja 2
Foto: Žing info/Skrinšot

Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić, obišao je 14. novembra u Umčarima radove na rekonstrukciji vrtića. Tom prilikom, najavljeno je da se završetak očekuje sredinom decembra.

Koalicija okupljena oko liste „Srbija protiv nasilja“, posetila je juče Grocku. Dobrica Veselinović, nosilac liste za grad Beograd ispred ove koalicije, posetio je i radove na rekonstrukciji vrtića u Umčarima i tom prilikom je rekao da je teško da će ova ustanova biti otvorena u obećanom roku.

Umesto prostora za decu - ruševine: Poseta vrtiću u Umčarima dan nakon najavljenog "svečanog" otvaranja 3
Foto: Žig info/Skrinšot

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari