Novinarka Danasa: Đorđević je odgovorio na pitanja, postoje dokazi (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Cirkus se nastavlja. Vučić u svemu kopira Mila Djukanovića, hoće i on svoj privatni Univerzitet, pa našao ove pajace da zabavljaju narod…

  2. A šta ono beše sa Krušikom. Ovaj priča koješta a uzbunjivač sedi u kućnom pritvoru. Nemojte to zaboraviti.

  3. Pa ti nisi dr Đorđević!!!? Ti si neki veći doktor od Stefanovića i Malog a!???

  4. U kom zverinjaku nadjose ovog lika??? Kako zavrsi tri fakulteta ovako nepismen . ? Mozda nema ni jedan ,al ajd da kaze tri,jer sto kazu :jedan ko nijedan . Kakvog vrsnog tj Htedoh reci mrsnog „strucnjaka“ nam uze Nemacka.

  5. Ljudi, da li je ovo moguće? Dobili ste broj od rukovodilaca stranke iz kojeg je Đorđević izbačen: ko zna čiji broj su oni dali, mogli su dati stvarno nekadašnji njegov broj, koji je sad već u vlasništvu nekog drugog a još više verovatno, namerno su dali nečiji broj koji je bio spreman da da izmišljene izjave u ime Đorđevića baš da bi ga osramotili u javnosti (za šta očigledno imaju razlog jer su ga smenili)… Pa to što vi nazovete nekoga a on se predstavlja kao Đorđević, da li znači da je to stvarno on? A da ne pričam o intervjuisanju preko sms poruka. Izvinite ali to baš i nije profesionalno…

Ostavite komentar


Društvo

Mladić nestao u Velikoj Moravi 8

Mladić nestao u Velikoj Moravi

Muškarac rođen 1999. godine nestao je u Velikoj Moravi u ataru sela Lučica kod Požarevca, a spasilačke ekipe pretražuju reku i priobalje, potvrđeno je danas Radio-televiziji Srbije u požarevačkoj policiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.