Novinarke protiv nasilja: Voditelj B92 da se izvini

Ostavite komentar


  1. Slažem se da je bilo neukusno od strane voditelja! Gospodja Kisić Tepavčević je odlično odgovorila!

  2. Pa vidite valjda ko im vodi emisije trenutno, ne bih nikoga da vredjam, ali trenutna garnitura novinara na avav medijima je blaga katastrofa. Nekada je b92 imao stvarno solidne novinare, sada im je ostalo samo staro novo ime, nijedan kvalitetan voditelj ne zeli vise da se kompromituje po ovakvim bednim emisijama. Isto je i sa rts, svi pametni pobegose. Jedino jos onaj nesretni Maric SA HAPPY TV cuva svoju poziciju.

  3. Da se izvine struka za pretnju scenarijama, krsenje ustava.
    Voditelj je lepo obrazlozio da ide neko strucan i muskog pola jer je ratno stanje, nisu svi muski poginuli. To je isto kad bi reko nesto muzu da nosi dzak, ipak je musko a i dzak ima 50kg a ne zena da seca…i to diskriminacija….xaxaxaxa

  4. Osim što je očigledno bezobrazan, on je i neobavešten: žene čine najveći deo medicinskog osoblja, kao lekarke i kao medicinske sestre one i jesu prve na udaru, tojest na prvoj liniji fronta. Kad će prestati da nam budu bitne ovakve stvari, zar nije najbitije dobro raditi svoj posao…

  5. A ša je on rekao drugačije od onog što stalno govore Brnabićka i njen „šef“ ?? Pa i ministar vojni se šetka u vojnoj uniformi, znači krenulo je ratno stanje i po njegovom mišljenju, a njemu niko nije rekao da obuče civilku !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.