Posredstvom saradnje Opštine Novi Beograd, Gradskog zelenila i UNIQA osiguranja deca iz Bloka 30 i njihove komšije mogu da se zabavljaju i uživaju u renoviranom parkiću i na košarkaškom terenu koji je tradicionalno mesto okupljanja omladine tog dela Novog Beograda.

Ova društveno odgovorna akcija UNIQA osiguranja predstavlja poklon mladima povodom obeležavanja pet godina poslovanja u Srbiji i pružanja potrebne sigurnosti društvu.

Teren je svečano otvorio predsednik Opštine Novi Beograd Nenad Milenković, uz prisustvo predstavnika UNIQA osiguranja Sonje Marić. Odmah je odigran i revijalni meč u kojem su vodeći basket rekreativci među poznatim ličnostima i predstavnicima medija imali priliku da pokažu svoje sportsko umeće i tako daju podršku ciljevima akcije. Igrali su Bane MVP, Gru, Niggor, Andrej Maričić, Marko Luis, Zmo Negativ, Lucky Luke i Ivan Radulović.

Ovo je drugi teren u Beogradu čije je renoviranje pomoglo UNIQA osiguranje, nakon što je u junu sređeno košarkaško igralište i dvorište osnovne škole „Mihailo Petrović Alas“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari