Univerzitetski kulturni centar na Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru dobio je novi Koordinacioni odbor, čiji je novi direktor akademski slikar dr Fehim Husković. Plan i program rada za naredne četiri godine biće prezentovan je u okviru manifestacije Univerzitetsko proleće.

Univerzitetski kulturni centar na Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru dobio je novi Koordinacioni odbor, čiji je novi direktor akademski slikar dr Fehim Husković. Plan i program rada za naredne četiri godine biće prezentovan je u okviru manifestacije Univerzitetsko proleće. Prema odluci Upravnog odbora Univerzitetskog kulturnog centra, za desetak dana biće formiran tim saradnika iz zemlje i inostranstva.
Cilj svega je afirmacija kulture sa ovog podneblja i obogaćivanje kulturnih događaja i manifestacija na Internacionalnom univerzitetu.
Posle prošlonedeljnog Otvorenog časa glume, kada su se predstavili studenti u klasama Envera Petrovcija i Irfana Mensura, u okviru Univerzitetskog proleća otvorena je izložba radova profesora i studenata odseka za Dizajn i modernu kreaciju. Za razliku od ranijih godina, kada je ova manifestacija trajala tri dana, ove godine trajaće nešto više od mesec dana. Organizatori su odlučili da svaku sedmicu obeleže novi sadržaji iz svih oblasti nauke i kulture.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari