Novo vozilo posle 25 godina – Fondacija Mozzart donirala automobil seoskoj ambulanti u Kucuri

PROMO TEKST

Ostavite komentar


  1. budimo realni, nije ovo novo vozilo. sve ovo sa donacijama iz kockarnica je jako nakaradno. tuga.

  2. Hvala Vam sto ste bar jedan portal koji dozvoljava komentarisanje PR tekstova ako vec na takvim uzimate neke finansija. Mozzart i njemu slicne kompanije su grana privrede (pre bi rekli mafije) koja ima jedan od najvecih negativnih uticaja po drustvo. Pod hitno bi trebalo to regulisati. Ove donacije su bedne i stalno se vrte po portalima kao PR tekstovi i sluze da se operu u javnosti bar malo. Kocka unistava pojedinca a sa njim i cele porodice, stim sto ti isti pojedinci postaju problem za durstvo i ne donose nikakav doprinos.

  3. ZAŠTO reklamirate Mozzar ?…TO SU KOCKARNICE i njihova je zakonska obaveza da doniraju odredjeni procenat….to nije njihova dobrota !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.