Novoizabrani direktor policije Rebić postavio prioritete

Ostavite komentar


  1. U borbi protiv kriminala najvažnije je biti dobar saobraćajac, da ne dolazi do zagušenja na putevima.

  2. Pantić: "Dovoljno je da si u njenoj službi, da se ni po čemu ne ističeš, ni o čemu ne izjašnjavaš, ni za šta ne zauzimaš, nikome ne zameraš i doći će red na tebe za važnu funkciju.".

  3. Честитам и желим успех у даљем ради Прави избор ,досадашњи резултати рада су га препоручили за ову функцију,Види се да је честит и професионлан.

  4. Pravi covek na pravom mestu. Rebic ima dovoljno iskustva, znanja, energije i dobre strateske odluke je donosio na prethodnim funkcijama tako da ce mu to iskustvo olaksati rad na novoj funkciji.

  5. Odlican izbor. Siguran sam da ce Rebic kao neko ko ima veliko iskustvo u svom poslu, isti da obavlja bez premca. Samo napred!

  6. Nadamo se da će se na Rebićevoj listi prioriteta konačno naći i uredno podnete, osnovane krivične prijave o višegodišnjem milionskom kriminalu u AMSS!

  7. Izborom ove senke od čoveka i glavoklimajućem ,,policajcu,, sve je jasno gde ide policija, ka poslednjem stepenuiku, van službe nama gradjabnima !!!

  8. Sigurno je da je Rebić odlično rešenje jer se pokazao da je odličan i v.d. direktora da je kvalifikovan i sigurno je ova odluka Vlade za svaku pohvalu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.