Novosađanka dobila EPS na sudu zbog naplate „troška garantovanog snabdevača“

Ostavite komentar


  1. Da smo neka drzava, a nismo, ono sto je prosto i dokazano na sudu bi automatski trebalo biti vraceno gradjanima bilo da je rec o odrzavanju kredita ili troskovima obrade kredita, ili o trosku garantovanog snabdevaca.. Sad ce svako pojedinacno da tuzi da se malo majemo svi i pravimo jos jacom vec dovoljno jaku birokratsku drzavu. Sistem stiti samog sebe, a ne gradjane.

  2. Različiti sudovi različito reaguju na identičnu situaciju u Srbiji? Zar to nije školski primer pravne nesigurnosti?

  3. Da je ovo prava drzava svakom gradjaninu treba vratiti ukraden novac ili refundirati kroz sledwcu naplatu za struju ,a ne da svaki gradjanin tuzi EPS i juriti se po sudovima.

  4. Sve firme javnog utroska su uvele mogucnos on-line placanja racuna a jedino EPS nije iako je potrosio silnu lovu na usluge pogodnih IT firmi. Zasto imaju interes da ljudi cekaju na salterima da bi platili struju?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.